Regasim in aceasta poveste atmosfera incarcata de romantism si fantastic din Si daca e adevarat, romanul care l-a facut celebru pe Marc Levy. "... un amestec de maiestrie si suspans, ce te poarta cu precizie infailibila intr-o lume in care visele tale devin realitate".

Cu doar cateva inainte de nunta, Julia primeste un telefon de la secretarul tatalui sau. Asa cum intuia, Anthony Walsh — om de afaceri stralucit, dar tata distant — nu va putea lua parte la ceremonie.

Scuza este ireprosabila: tatal sau a murit! Ca si alte dati, dispare brusc din viata ei, bulversand-o cu totul.

A doua zi dupa inmormantare, Julia descopera insa ca tatal sau ii rezerva o alta surpriza. Cea mai neobisnuita calatorie din viata ei... si ocazia de a-si spune, in sfarsit, lucruri pe care nu si le-au spus niciodata.

Regasim in aceasta poveste atmosfera incarcata de romantism si fantastic din Si daca e adevarat, romanul care l-a facut celebru pe Marc Levy.

„... un amestec de maiestrie si suspans, ce te poarta cu precizie infailibila intr-o lume in care visele tale devin realitate." Le Parisien

Marc Levy este unul dintre cei mai populari scriitori din ultimii ani. Cariera sa demareaza intr-un mod absolut surprinzator la varsta de 39 de ani, cand publica in Franta prima sa carte, romanul si daca e adevarat... (Editura Trei, 2004), care avea sa se vanda in intreaga lume in peste 10 milioane de exemplare si care a fost ecranizat de Steven Spielberg (2005).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Autor: Marc Lévy

Editura Trei


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri