"Placerea Sexuala" este o carte practica despre sex, destinata oricui este interesat - indiferent de varsta sau nivelul de experienta atins- sa traiasca experienta de a face dragoste intr-un mod mai senzual si sa exploreze puterea unei vieti sexuale profund satisfacatoare.

Elaborata de o specialista americana in domeniul psihologiei sociale si sexualitatii umane, Dr. Barbara Keesling, "Placerea Sexuala" este o carte practica despre sex, destinata oricui este interesat - indiferent de varsta sau nivelul de experienta atins - sa traiasca experienta de a face dragoste intr-un mod mai senzual si sa exploreze puterea unei vieti sexuale profund satisfacatoare.

Organizate cu o deosebita grija in cadrul unui program progresiv, exercitiile din aceasta carte se bazeaza pe rezultatele celor mai recente cercetari din domeniu, care incununeaza doisprezece ani de experienta a autoarei, majoritatea acestora fiind noi si publicate pentru prima oara intr-o astfel de carte. Ele sunt destinate oricarei persoane care urmareste sa isi mareasca dorinta sexuala, sa-si adanceasca excitarea, sa-si intensifice orgasmul si sa isi sporeasca intimitatea in cadrul relatiei de cuplu. Destinat in principal cuplurilor heterosexuale, acest program de exercitii poate fi de ajutor, de asemenea, cuplurilor de acelasi sex, persoanelor care nu au nici un fel de experienta sexuala, precum si celor care intampina limitari de ordin fizic datorate bolii sau varstei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Originalitatea si elementul de noutate adus de autoare in cadrul programului de exercitii prezentat in aceasta lucrare consta in descompunerea in mod gradual a procesului de excitare la barbat, respectiv la femeie si fragmentarea acestuia in mai multe faze in platou si puncte maxime de excitare, toate acestea avand drept scop obtinerea unor senzatii si a unor orgasme de o profunzime si intensitate nebanuite inainte.

Un alt element nou al acestei carti este importanta pe care autoarea o acorda autocunoasterii si explorarii propriului corp, incurajand la concentrarea in primul rand asupra propriei dorinte - ceea ce conduce in mod natural la o mai mare pasiune, sensibilitate si placere pentru ambii parteneri. Autoarea ii initiaza pe cititori pornind de la elemente de baza - atingerea si mangaierea -, care dezvolta relatia de cuplu caracterizata de incredere si armonie, continua cu procesul de excitare pe care il descompune in mai multe faze si in final, prezinta tehnici simple si accesibile de dezvoltare a intimitatii si a increderii reciproce intr-un cuplu.

Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Editura Publisol lansează “Patru decenii în serviciul Casei Regale a României Memorii 1898-1940”, de Eugeniu Arthur Buhman Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Cartea cuprinde de asemenea informatii si denumiri complete despre structura anatomica a aparatului genital masculin si feminin, continand si o anexa ilustrata in acest sens. In plus, de mare ajutor sunt solutiile la probleme obisnuite prezentate intr-o alta anexa, precum si indexul care usureaza utilizarea cartii.

Autor: Barbara Keesling

Editura Kondyli


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri