Prin aceasta expozitie, Elena Lupu a vrut sa arate ca si copiii autisi sunt talentati si valorosi, dar au nevoie de ajutor pentru a-si exprima calitatile. Vernisajul are loc pe 28 octombrie, incepand cu orele 19.00. In picturile sale, Elena Lupu trateaza tema ei favorita - arborele vietii - intr-o maniera diferita.

Artista Elena Lupu va invita sa vizitati expozitia inedita de la Galeria Galateea (Calea Victoriei nr 132), care va fi deschisa in perioada 28 octombrie - 5 noiembrie 2008. Vernisajul are loc pe 28 octombrie, incepand cu orele 19.00. In picturile sale, Elena Lupu trateaza tema ei favorita - arborele vietii - intr-o maniera diferita.

"De aceasta data, am incercat sa vad lumea prin ochii fiului meu Cezar. El observa esenta, ceea ce conteaza si astfel lucrurile simple devin spectaculoase", spune Elena. Alaturi de lucrarile ei, sunt expuse si desene ale fiului sau Cezar, in varsta de 8 ani, care este autist.

Prin aceasta expozitie, Elena a vrut sa arate ca si copiii autisti sunt talentati si valorosi, dar au nevoie de ajutor pentru a-si exprima calitatile. De altfel, unul dintre obiectivele Elenei este sa sprijine asociatiile din domeniu sa infiinteze in Bucuresti un centru cultural destinat copiilor autisti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

"Pentru mine, arborele este simbol al vietii in continua evolutie, scara catre cer. In lucrarea centrala a expozitiei, arborele (omul) este reprezentat in doua ipostaze, a tipicului si atipicului", spune Elena Lupu.

De la terminarea Facultatii de pictura a Universitatii de Arta Bucuresti in 1999, Elena Lupu a fost prezenta in fiecare an cu expozitii personale sau alaturi de alti artisti. Lucrarile expuse au exprimat, de fiecare data, fascinatia ei pentru arborele lumii, tratat in solutii expresive din punct de vedere cromatic, compozitional si tehnic. Si modul cum a fost tratata tema a evoluat de la an la an, de la o perspectiva ezoterica, simbolica, la una psihologica.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri