"Pleaca repede si intoarce-te tarziu" este primul titlu tradus in romaneste al celui mai bine vandut autor de romane politiste din Franta. Un thriller ingenios si in acelasi timp o meditatie asupra simbolurilor, comunicarii si lipsei de comunicare

Pleaca repede si intoarce-te tarziu, roman ce totalizeaza vanzari de peste cinci milioane in Franta roman premiat cu Prix des libraires, Grand prix des lectrices de Elle, Prix du meilleur polar francophone si Deutscher Krimipreis -- este primul titlu tradus in romaneste al celui mai bine vandut autor de romane politiste din Franta.

A fost desenat cu grija, noaptea, pe treisprezece usi ale unor apartamente din arondismentul 18: un 4 inversat, insotit de literele CLT. Comisarul Adamsberg fotografiaza acest simbol enigmatic, dar nu stie ce sa creada: un simplu grafitti sau o amenintare? La celalalt capat al orasului, un marinar breton reconvertit in crainic local gaseste in cutia lui mesaje ciudate care prevestesc epidemii si haos. Curand, apare dovada ca Europa nu s-a schimbat prea mult in ultimii 700 de ani, iar europenii aproape deloc...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității! 

"Penumbra, tensiune, excentricitate. Romanul lui Vargas propune o explorare uimitoare a fetei intunecate a Parisului." (Guardian)

"Un thriller ingenios si in acelasi timp o meditatie asupra simbolurilor, comunicarii si lipsei de comunicare." (The Washington Post Book World)

"Fascinant, fantastic, inclasabil, stralucitor... Cititoarele nu fac economie de laude la adresa lui Fred Vargas. Sa recunoastem ca nici autoarea nu face economie de mijloace: ne lipeste de fotolii, cu cartea ei în maini." (Elle)

Autor: Fred Vargas

Traducere de Ileana Cantuniari

Editura Humanitas


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri