Rashid este genul de om care a avut o viata plina, care a incercat multe, a invatat multe si a trait multe. Un tata artist, o mama dependenta de sotul ei, indemnul parintilor de a face ce ii place, absolvirea liceului cu 2 ani mai devreme, refuzul companiilor de a il angaja, calatorii, mutari, o relatie sanatoasa, cateva lupte cu kilogramele, o viata sociala solida. Toate acestea si multe altele au contribuit la dezvoltarea lui ca persoana.

De cine ascultam?

In ce caz poti spune despre un autor de carti motivationale sau de dezvoltare personala ca este unul care stie despre ce vorbeste? Daca a urmat cursuri de psihologie, daca e psihiatru, daca e NLP-ist sau face Analiza Tranzactionala? Pentru ca de cand cu explozia de astfel de carti am devenit putin sceptica: se prea poate sa gasesc un autor care a citit la randul lui 2-3 volume si se crede expert.

Cu intrebarea asta in gand am citit un numar bun de pagini din cartea lui Rashid. Aflasem ca este designer industrial si aruncasem un ochi peste cele 4 sectiuni mari ale cartii: Traieste, Iubire, Munca, Joaca. intelegeam cu ce autoritate imi sugereaza cum sa imi aranjez casa, dar la vederea darniciei cu care imparte sfaturile si a subcapitolelor urmatoare (Dieta, Fitness, Calatorii, Somn, etc) am devenit chiar reticenta: cat stie el despre subiectele astea si ce pregatire are pentru a ma indruma?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Daca a primit premii peste premii pentru creatiile sale inseamna ca poate pur si simplu sa isi dea cu parerea?Nu mi-a trebuit insa mult sa descopar de unde veneau toate sfaturile: din experienta. Karim Rashid este genul de om care a avut o viata plina, care a incercat multe, a invatat multe si a trait multe. Un tata artist, o mama dependenta de sotul ei, indemnul parintilor de a face ce ii place, absolvirea liceului cu 2 ani mai devreme, refuzul companiilor de a il angaja, calatorii, mutari, o relatie sanatoasa, cateva lupte cu kilogramele, o viata sociala solida. Toate acestea si multe altele au contribuit la dezvoltarea lui ca persoana.

Un batran tanar

Partea buna este ca Rashid nu a ajuns profesor-doctor-lector (de altfel, chiar spune ca cei mai plictisitori oameni pe care i-a cunoscut sunt cei cu diplome). Este precum batranii, doar ca e tanar: vorbeste din experienta, tot ce spune in Design Yourself a trait si a incercat. Reclama sau nu, alaturi de cateva retete si playlist-urile lui, mentioneaza chiar si ce produse de ingrijire a fetei foloseste. Fara teorie, numai practica.

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire Stomatologia digitală - care sunt avantajele folosirii soft-urilor moderne?

Sigur vi s-a intamplat sa cititi o serie de “sfaturi” dupa care sa va intrebati: “Bine, bine, dar exact ce trebuie sa fac?” E ca si cum cineva ti-ar spune “Mananca sanatos”. E un sfat bun, dar nu ajuta prea mult. Extrapoland, Rashid este genul care face o lista si cu CE anume sa mananci, ce anume sa asculti, ce sa adaugi camerei de baie, cum sa tii legatura cu prietenii cand nu ai timp. si spune toate astea pentru ca el a incercat si la el a functionat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri