Acest roman a restituit numeroaselor femei care se cred nesemnificative, care se straduiesc sa-si creeze fericirea de care au nevoie, care-si ascund tumultul pasiunilor din orgoliu si de teama, dreptul firesc: fiti urate si batraioare, si sa va doara in cot.

Marilina Labruna traieste intr-un Milano livid, populat de femei singure si barbati versati care profita de nevoia lor de dragoste. Ea are patruzeci de ani si nu e urata, ba mai rau, e uratica, si trebuie sa gaseasca un alt mod de a invinge.

"Acest roman a restituit numeroaselor femei care se cred nesemnificative, care se straduiesc sa-si creeze fericirea de care au nevoie, care-si ascund tumultul pasiunilor din orgoliu si de teama, dreptul firesc: fiti urate si batraioare, si sa va doara in cot".

Natalia Aspesi

"Cartea lui Carmen Covito este fara indoiala unul dintre cele mai bune antidepresive inventate pentru femeile din lumea aceasta"…

Federico Montel

Romanul Uratica a fost tradus in 6 limbi pana in prezent si a fost ecranizat în 1996.

Autor: Carmen Covito

Traducere din italiana de Nicoleta Presura Calina

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Editura Rao


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri