Programul South Beach pentru sanatatea inimii va propune un plan pentru o stare de maxima sanatate a inimii. Include un program alimentar bazat pe dieta South Beach, un program de exercitii fizice care sa va mentina trupul si inima intr-o stare excelenta si sfaturi competente despre analizele si tratamentele potrivite.

Imaginati-va o lume in care atacurile de cord sunt extrem de rare, iar moartea din cauza unui infarct prematur este practic necunoscuta. Imaginati-va o lume in care bolile de inima sunt descoperite atât de devreme si sunt tratate cu atâta precizie incât doar câtiva dintre cei afectati vor mai fi supusi unor proceduri invazive si costisitoare precum angioplastia sau operatiile de bypass coronarian.

Imaginati-va o lume in care cei mai multi dintre noi duc o viata sanatoasa, productiva si indelungata, aparati de pericolul infarctului si al atacurilor cerebrale. Vi se pare cumva o imagine total nerealista? Ei bine, va inselati! După părerea dr. Agatston, nu este nevoie sa mai asteptam inca 10 sau 20 de ani pentru acest scenariu, ci il putem crea chiar acum.

Scrisa de bine-cunoscutul cardiolog dr. Arthur Agatston, autorul celebrei Diete South Beach (Curtea Veche Publishing, 2006), al carei succes a facut deja inconjurul planetei, aceasta carte deschizatoare de drumuri dezvaluie adevarul despre ingrijirea inimii si ne invata ce putem face pentru a ne proteja sanatatea si poate chiar pentru a ne salva viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Prin intermediul volumului Programul South Beach pentru sanatatea inimii, dr. Agatston ne invita sa fim partasi la „revolutia prevenirii bolilor de inima“. Ne ofera informatii despre principalii pasi neinvazivi care pot preveni, trata si care pot chiar sa faca reversibile anumite boli cardiace, dovedind totodata faptul ca analizele actuale de scanare a inimii pot evidentia problemele cardiace cu mult inaintea aparitiei simptomelor.

Programul South Beach pentru sanatatea inimii va propune un plan pentru o stare de maxima sanatate a inimii. Include un program alimentar bazat pe dieta South Beach, un program de exercitii fizice care sa va mentina trupul si inima intr-o stare excelenta si sfaturi competente despre analizele si tratamentele potrivite.

Iata ce veti afla:
- felul in care preventia poate salva vieti si poate reduce necesitatea folosirii unor proceduri invazive;
- care sunt cauzele recent descoperite ce stau la baza bolilor de inima;
- de ce mostenirea genetica nu trebuie sa va conduca neaparat la infarct sau atac cerebral;
- de ce oameni aparent perfect sanatosi pot sa sufere un infarct;
- de ce factorii care tin de stilul de viata sunt atât de importanti in prevenirea bolilor de inima

8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Autor: Dr. Arthur Agatston

Editura Curtea Veche


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri