Daca sunteti manager si doriti sa va imbunatatiti performantele sau daca aspirati la o cariera de conducere, volumul va poate ajuta sa va dezvoltati abilitatile asociate celor patru coeficienti specifici.
Managementul necesita inteligenta, relatii optime cu subordonatii si fler in privinta politicii organizationale. Daca sinteti manager si doriti sa va imbunatatiti performantele sau daca aspirati la o cariera de conducere, volumul va poate ajuta sa va dezvoltati abilitatile asociate celor patru coeficienti specifici: de inteligenta (IQ), emotional (EQ), politic (PQ) si de management (MQ).

Numeroasele exemple si sfaturi practice privind luarea deciziilor sau gestionarea banilor va pot fi utile in demersul dumneavoastra.

Cuprins: Manageri reali pentru o lume reala • Abilitatile specifice coeficientului de inteligenta: gestionarea problemelor, a sarcinilor si a banilor • Abilitati specifice coeficientului emotional: gestionarea personalului • Abilitati specifice coeficientului politic: cum sa puneti lucrurile in miscare • Abilitatile coeficientului managerial: cum sa va gestionati propria evolutie

Autor: Jo Owen

Traducere: Corina Costache

Editura Polirom
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri