In perioada 3 - 6 iulie, Baneasa Shopping City gazduieste primul targ de oferte premium pentru relaxare si petrecere a timpului liber LeisurEXPO.

In perioada 3 - 6 iulie, Baneasa Shopping City gazduieste primul targ de oferte premium pentru relaxare si petrecere a timpului liber – LeisurEXPO. Timp de 4 zile, pe o suprafata de 3.000 de metri patrati, vor fi expuse oferte de lux pentru relaxare si petrecere a timpului liber. LeisurEXPO este prima manifestare de acest gen din Romania, in care oferta de outdoor si agrement de lux este prezentata publicului in aer liber.

Evenimentul va reuni, in perioada 3 - 6 iulie 2008, cele mai importante brand-uri din domeniile:

- Outdoor Design: mobilier de gradina, plante decorative, decoratiuni si amenajari exterioare, design peisagistic;
- Motorshow: ambarcatiuni, echipamente si accesorii nautice, masini de teren, scutere, ATV-uri;
- Trend Fashion: imbracaminte, incaltaminte si accesorii sport;
- Leisure: accesorii pentru camping, jucarii de exterior, cluburi sportive, publicatii de profil.

La evenimentul din acest an – LeisurEXPO, vizitatorii vor putea obtine informatii despre tendintele actuale in ceea ce priveste designul peisagistic si amenajarea gradinilor si se vor putea plimba printre yachturi si ambarcatiuni de lux. Pentru persoanele pasionate de echitatie, zboruri/sporturi extreme, vanatoare sau pescuit, LeisurEXPO reprezinta locul unde vor afla care sunt ultimele trenduri din aceste domenii.

Programul de vizitare al LeisurEXPO este de joi, 3 iulie, pana duminica, 6 iulie, intre orele: 10.00 - 21.00. Intrarea este libera.

www.leisurexpo.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri