Campania „Gify se da in spectacol” are drept obiectiv promovarea teatrului in randul copiilor, ca o alternativa cu scop educativ la activitatile lor zilnice
Farmaciile City Pharma desfasoara cu incepere de la 1 iunie 2008, timp de o luna, in noua orase din tara, campania “Gify se da in spectacol”, prin care copiii intre 3 si 10 ani impreuna cu parintii, sunt invitati la piese puse in scena la teatrele pentru „pici” din: Bucuresti, Ploiesti, Galati, Braila, Iasi, Brasov, Targu Mures, Arad si Craiova.

Astfel, parintii care isi fac cumparaturi in farmaciile City Pharma din aceste orase si in patru dintre cele ale Capitalei (Calea Rahovei nr. 330 -334, str. Camil Ressu nr.1 - bl. 14B, Drumul Taberei nr. 96 - bl.521, Soseaua Giurgiului nr. 127), in perioada 30 mai – 30 iunie a.c., vor primi cadou bilete pentru ei si copiii lor, la spectacolele, desfasurate in zilele de 1, 7, 8, 14,15, 22 si 29 iunie, a.c., la teatrele de copii si tineret din localitatile campaniei.

In zilele de spectacol copiii, educatorii si parintii vor fi intampinati la teatru de mascota Gify, protagonista intregii campanii si “sefa” a clubului cu acelasi nume, care le va oferi numeroase cadouri-surpriza.

Campania „Gify se da in spectacol”, organizata pentru a doua oara consecutiv de lantul farmaceutic City Pharma, are drept obiectiv promovarea teatrului in randul copiilor, ca o alternativa cu scop educativ la activitatile lor zilnice, care in marea majoritate sunt legate de privitul la televizor sau de jocurile pe calculator.

“Dupa succesul de anul trecut al campaniei, in care am reusit sa captam interesul parintilor si copiilor pentru lumea fascinanta a personajelor de poveste, revenim în 2008 cu noi surprize din partea girafei roz.

In luna iunie Gify va vizita, astfel, copiii si parintii din Capitala, dar si din alte opt orase. Prin aceasta calatorie a lui Gify, in toate colturile tarii, vrem sa-i influentam pe cei mici sa ia parte la manifestarea unei forme de arta care sa le stimuleze imaginatia si creativitatea”, declara Mirela Tanase, Director de Comunicare City Pharma.

Mai multe informaii cu privire la derularea acestei campanii si zilele de spectacole in fiecare oras se pot obtine pe www.citypharma.ro

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! Dislexia e superputerea a mii de copii și adolescenți

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri