De Ziua Copilului, Opera Nationala Bucuresti isi deschide larg portile, pentru a-i primi pe cei mai mici dintre spectatorii sai in minunata lume a basmelor.
De Ziua Copilului, Opera Nationala Bucuresti isi deschide larg portile, pentru a-i primi pe cei mai mici dintre spectatorii sai in minunata lume a basmelor.

Astfel, pe 1 iunie, la ora 11.00, copiii vor avea ocazia sa cunoasca incredibila poveste a lui Petrica, curajosul baiat ce a prins lupul. In Foaierul teatrului, basmul simfonic Petrica si lupul, compus de Serghei Prokofiev, va fi interpretat de orchestra ONB, sub bagheta dirijorului Vlad Conta. Ghidul celor mici in extraordinara aventura va fi actrita Maia Morgenstern.

Dupa spectacol, copiii sunt invitati sa participe la un concurs de desene pe asfalt. Cele mai reusite reprezentari ale povestii vor fi premiate cu o invitatie la spectacolul Magazinul de papusi din data de 8 iunie, ora 11.00. In cazul in care vremea "va tine cu lupul", cei mici vor fi rugati sa realizeze desenele acasa, cu ajutorul creioanelor colorate si sa le depuna la Casa de bilete a teatrului pana cel tarziu vineri, 6 iunie, ora 14.00. Castigatorii vor fi anuntati telefonic si vor fi afisati si pe site-ul www.operanb.ro.

Atmosfera feerica va continua si seara, cand pe scena ONB, de la ora 18.30, vor evolua printi si printese din fermecatorul basm al Frumoasei din padurea adormita, pe minunatele acorduri ale muzicii lui Ceaikovski, ce vor prinde viata sub bagheta dirijorului Ciprian Teodorascu. Solistii Bianca Fota, Gigi Ungureanu, Laura Blica-Toader, Monica Alexandra Petrica, Gabriela Popovici, Cristina Dijmaru, Adela Craciun, Andra Ionete, Madalina Stoica, Robert Enache, Cleopatra Rogalski, Virgil Ciocoiu, Alina Oprescu, Catalin Caracas vor ilustra minunata poveste.

Prima scena lirica nationala isi asteapta cu drag spectatorii la aceste evenimente speciale, de la care nu vor lipsi surprizele. Invitatiile "costa" doar un zambet de copil.

www.operanb.ro
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri