Revista Felicia ofera impreuna cu editia din 22 mai volumul “Ghidul astrologic” al celebrei autoare britanice Annie Lionnet.
Revista Felicia ofera impreuna cu editia din 22 mai volumul “Ghidul astrologic” al celebrei autoare britanice Annie Lionnet, un ghid explicativ util tuturor pasionatilor de intelegere a propriei personalitati si a celor din jur prin intermediul semnelor zodiacale si a horoscopului personal, despre cum sa ne cunoastem propriul tipar psihologic, sa ne cunoastem calitatile si sa ne atenuam slabiciunile. Pretul pachetului revista Felicia si volumul “Ghidul astrologic” este de 7 lei.

Volumul ofera o introducere detaliata in subiectul complex al previziunilor si intocmirii adecvate a horoscopului personal. Ghidul contine analize detaliate ale fiecarui semn zodiacal, ale planetelor si ale caselor si indruma deopotriva incepatorul sau pasionatul, pas cu pas, in interpretarea elementelor din astrograme, oferindu-i posibilitatea unei intelegeri mai profunde asupra acestei discipline. "O astrograma poate fi comparata cu un cod genetic. Ea contine toate informatiile despre potentialul cu care ne nastem. De asemenea, aceasta indica si conditiile necesare pentru atingerea unei evolutii optime", afirma Annie Lionnet.

Annie Lionnet a obtinut o diploma in astrologie de la Facultatea de Studii Astrologice din Londra, in 1991. In prezent are un cabinet particular de astrologie, preda aceasta disciplina si conduce mai multe ateliere de lucru in Marea Britanie si alte tari. Este autoarea a doua carti despre Tarot si are numeroase contributii si articole in mai multe publicatii astrologice.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri