Pe tot parcursul zilei si al noptii de 17 mai muzeele isi asteapta publicul sa (re)descopere valoroasele colectiile pe care le adapostesc, insa intr-o atmosfera speciala, pentru o experienta de neuitat.
Periplul continua la Muzeul Municipiului, care isi invita vizitatorii in primitoarele saloane de secol XIX si la expozitia dedicata lui Gheorghe Tattarescu. Un moment care nu trebuie ratat este schimbarea garzii la Muzeul Cotroceni, al carui program include expozitia de costume de epoca din colectia Adinei Nanu, dansuri de societate si ateliere de creatie.

Dupa caderea serii la Muzeul Militar National incepe programul special „Floare de Lotus” care include spectacole de dans modern, jonglerie si magie, concert de orga si spectacole de teatru. Iar party-ul final ale loc pe terasa la MNAC, dupa intalnirea cu „lucrarea lunii” si expozitiile temporare „Animations/ Fictions” si Braco Dimitrijevic.

Nu lipsesc surprizele pentru cei mai energici „vizitatori”. Cei care parcurg cel putin opt muzee din circuit si colectioneaza biletele de intrare sau stampilele muzeelor primesc un cadou!

Sambata, 17 mai 2008: Muzee... de te prinde noaptea!
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri