Castiga una dintre cele trei invitatii la CinemaPRO la filmul saptamanii: Negura (The Mist).
Ai din nou sansa de a castiga una dintre cele trei invitatii la CinemaPRO la filmul saptamanii. Fiecare invitatie este valabila pentru doua persoane. Saptamana aceasta poti castiga invitatii la filmul Negura (The Mist).

Scurta prezentare a filmului Negura (The Mist)

Bazat pe o poveste de groaza scrisa de Stephen King, filmul ii prezinta pe locuitorii unui orasel din Maine, care, in urma unei furtuni violente, devin tintele unor creaturi oribile, iar orasul este impanzit de o ceata foarte densa.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un mail in care sa ne spui de ce ti-ai dori sa vezi acest film.

Detalii concurs


Afla mai multe despre film citind cronica sa aici si apoi trimite-ne mail pe office@garbo.ro pana pe data de 7 aprilie sa ne spui de ce ti-ai dori sa mergi la filmul Negura (The Mist). Castigatorii vor fi anuntati pe site - in cadrul concursului saptamanii - pe data de 4 aprilie. Ei vor putea merge la film, la CinemaPRO in perioada 14 - 17 aprilie 2008.

In aceasta saptamana, la cinematograful CinemaPRO, ruleaza filmul: Fiecare se crede altcineva. Pentru rezervari poti accesa acest link.

Castigatoarele concursului organizat saptamana trecuta sunt:
Magdalena Campeanu
Cristina Iacob
Iolanda Mihai.

Acestea pot merge la film in perioada 7-10 aprilie 2008, prezentand la ghiseu un act de identitate si mentionand ca au castigat cele doua invitatii la concursul organizat de Garbo.ro
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri