Castiga una dintre cele trei invitatii la CinemaPRO la filmul saptamanii: Fiecare vede altceva (Vantage Point)

Ai din nou sansa de a castiga una dintre cele trei invitatii la CinemaPRO la filmul saptamanii. Fiecare invitatie este valabila pentru doua persoane. Saptamana aceasta poti castiga invitatii la filmul Fiecare vede altceva (Vantage Point).

Scurta prezentare a filmului Fiecare vede altceva (Vantage Point)

Presedintele Ashton participa la un summit despre razboiul impotriva terorismului in Spania, iar agentii secreti Barnes si Taylor au datoria de a-l proteja. Presedintele este insa impuscat chiar inainte de inceperea ceremoniei, bombele incep sa explodeze, iar lumea este cuprinsa de panica.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un mail in care sa ne spui de ce ti-ai dori sa vezi acest film.

Detalii concurs

Afla mai multe despre film citind cronica sa aici si apoi trimite-ne mail pe office@garbo.ro pana pe data de 31 martie sa ne spui de ce ti-ai dori sa mergi la filmul Fiecare vede altceva (Vantage Point). Castigatorii vor fi anuntati pe site - in cadrul concursului saptamanii - pe data de 4 aprilie. Ei vor putea merge la film, la CinemaPRO in perioada 7 - 10 aprilie 2008.

In aceasta saptamana, la cinematograful CinemaPRO, ruleaza filmul: Jaful de pe Baker Street. Pentru rezervari poti accesa acest link.

Castigatoarele concursului organizat saptamana trecuta sunt:
Elena Raducu
Dana Gretcu
Dugan Mihaela.

Acestea pot merge la film in perioada 31 martie - 3 aprilie 2008, prezentand la ghiseu un act de identitate si mentionand ca au castigat cele doua invitatii la concursul organizat de Garbo.ro


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Castiga invitatii la filmul Fiecare vede altceva.