14 Aprilie 2023 publicat în Cultura 283 share-uri

Suntem adesea prinși între trecut și viitor, între ce a fost și ce ar fi putut să fie, încât uităm să ne mai bucurăm din tot sufletul de ziua de azi și de clipa prezentă.

Ne-am dori mai mult timp pentru a ne îndeplini visurile și toate dorințele, dar adesea lăsăm timpul să treacă pe lângă noi, fără să profităm de el. La urma urmei, timpul prezent, această clipă minusculă în eternitatea universului, este tot ceea ce avem. Suntem niște trecători printr-o mare eternitate.

Nu se știe niciodată când vom fi nevoiți să părăsim această lume și ar fi bine ca atunci când o facem să ne prindă fericiți, cu inima împăcată că am trăit intens, frumos, în acord cu ceea ce suntem, până la ultima picătură de viață. Bucurați-vă de fiecare minut, de fiecare ceas, de fiecare moment, de fiecare vârstă, de fiecare etapă a vieții, de bucuriile și nevoințele ei, viata este scurtă, mult prea scurtă…

Bucurați-vă de persoana de lângă voi, de familie, de timpul petrecut în propria companie sau în compania altora, de timpul pentru a sta și a țese visuri din fuiorul inimii voastre. Purtați-vă frumos și blând cu voi înșivă și cu cei din jur, creați-vă amintiri frumoase și lăsați amintiri frumoase în jurul vostru. Să nu se facă niciodată prea târziu pentru ceea ce ne dorim, pentru ceea ce iubim, pentru a ne crește sufletul și a învăța toate acele lecții pentru care am venit pe acest pământ..

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața?
Foto: StunningArt /Shutterstock

Vă dorim din tot sufletul ca în aceste zile sfinte să vă bucurați de timpul vostru cu voi și cu cei dragi și vă dorim cât mai mult timp pentru a vă urmări visurile și chemarea sufletului. Vă propunem astăzi să citiți o poezie frumoasă, plină de substanță, care ne amintește de esența timpului și care circulă pe internet. Îi aparține poetei germane Elli Michler (1923 – 2014).

Îți doresc timp…

"Nu îți fac o urare oarecare

Îți doresc ceea ce majoritatea oamenilor nu au:

Îți doresc timp ca să fii fericit și să razi

Și dacă îl vei folosi cu înțelepciune, vei fi cel mai câștigat.

Îți doresc timp pentru faptele și gândurile tale,

Timp nu doar pentru tine, ci și pentru a dărui celorlalți.

Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

Îți doresc timp – nu pentru a fi grăbit și a alerga de colo colo

Ci timp ca să fii mulțumit.

Îți doresc timp – nu doar ca să îl lași să treacă

Ci să îți rămână și ție

Timp ca să te poți mira și timp ca să te poți încrede

Nu timp ca să îl urmărești pe ceas cum trece.

Îți doresc timp să te înalți către stele

Și timp ca să crești, să te maturizezi

Îți doresc timp ca să speri și timp ca să iubești

Chiar nu are rost să irosești tot acest timp.

Îți doresc timp ca să te regăsești

Să vezi fericire în fiecare zi și în fiecare oră.

Îți doresc timp ca să ierți

Timp ca să îți trăiești viața cu adevărat."

Autor: Elli Michler

Foto fr si main: andrey_l /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri