Marți, 21 martie 2023, elevii claselor a VIII-a au susținut simularea evaluării naționale la proba scrisă la Matematică. Aceștia au avut la dispoziție două ore pentru a rezolva subiectele propuse de minister. Luni, elevii au susținut prima probă a simulărilor, la limba și literatura română.

Simulare Evaluare Națională 2023. Elevii au susținut a doua probă la matematică

A început febra simulărilor pentru elevii claselor a VIII-a. Aceștia au susținut marți, 21 martie 2023, a doua probă scrisă din cadrul simulărilor evaluării naționale, la matematică. Luni, 20 martie 2023, a avut loc prima probă a simulărilor, la limba și literatura română.

Elevii au avut acces în sălile de examen între ora 08:00 și 08:30, iar la ora 9:00 a început proba scrisă. Rezultatele simulărilor vor fi afișate pe data de 29 martie 2023. Notele nu vor fi trecute în catalog, însă vor fi discutate în consiliile de la nivelul instituțiilor de învățământ, la nivelul claselor, pentru ca procesul de instruire și pregătire pentru examenele propriu-zise să nu fie în zadar. Citeste continuarea pe 9news.ro

Sursa foto articol: LStockStudio/ shuttesrtock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri