“Nu trebuie niciodată să ţi se pară ceva cu neputinţă.” 31 de citate vizionare si celebre de la Alexandre Dumas (tatăl), cel mai popular scriitor francez din lume

25 Noiembrie 2022 publicat în Cultura 221 share-uri

“Viața este o furtună, tânărul meu prieten. Într-un moment, te vei scălda în lumina soarelui și în următorul te vei sparge de stânci. Ceea ce te face om este ceea ce faci atunci când vine furtuna"... (Alexandre Dumas)

Alexandre Dumas (Dumas Davy de la Pailleterie), cunoscut și ca Alexandre Dumas tatăl, este un scriitor francez cunoscut și citit în lumea întreagă datorită romanelor sale de aventuri și ficțiune istorică. Alexandre Dumas s-a născut în anul 1802, în ziua de 24 iulie, în Villers-Cotterêts, Picardia (Franța) și a trecut în neființă în anul 1870.

Dacă ați iubit și îndrăgit și voi romanele “Cei trei mușchetari”, “Contele de Monte-Cristo”, “Masca de Fier”, “Laleaua Neagră”, “Fiica marchizului”, “Doamna de Monsoreau”, ca și pe autorul lor, va invităm astăzi să redescoperim istețimea și genialitatea cuvântului și scrierilor lui Alexandre Dumas.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Vei avea șansa să iubești din nou! Iar de această dată va fi diferit

30 de citate memorabile de la Alexandre Dumas

Foto: Natata /Shutterstock

“Toată înțelepciunea umană este conținută în aceste două cuvinte: Așteaptă și Speră.”

“Am trei sentimente în inima mea cu care nu te plictisești niciodată: tristețe, iubire și recunoștință.”

“Sunt două feluri de a vedea: cu trupul și cu sufletul. Vederea trupului poate uită uneori, dar sufletul își amintește întotdeauna.”

“Femeile nu sunt niciodată atât de puternice ca după înfrângerea lor.”

“Fericirea este precum acele palate din basme ale căror porți sunt păzite de dragoni; trebuie să luptăm pentru a o obține.”

“Poartă-ți în suflet durerea așa cum norul poartă în el ruina și moartea, ca pe o taină pe care n-o înțelegi decât în clipă când izbucnește furtuna…”

Cele mai încurajatoare citate despre succes Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

“Nu există nici fericire, nici nefericire în lume. Este doar o comparare a unei stări cu cealaltă, nimic mai mult. Cel care a simțit cea mai profundă durere este cel mai capabil să exprimenteze fericirea supremă. Trebuie să fi simțit cum este să mori ca să apreciezi bucuriile vieții.”

“O, ce plăcut e să-ți odihneșt mintea cu ajutorul inimii, nu-i așa? Și apoi, după nebunie, să zâmbești!”

“Ce este moartea? O treaptă mai mult în liniște și poate două trepte în tăcere…”

Foto: Andre Taissin /Shutterstock

“Rănile morale au această particularitate – pot fi ascunse, dar nu se închid niciodată; întotdeauna dureroase, întotdeauna gata de a sângera când sunt atinse, ele rămân proaspete și deschise în inimă.”

Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Lasă-i să te judece! Lasă-i să zică ce vor! Mergi pe drumul tău cu sufletul curat!

“Cei pe care i-am iubit și pe care i-am pierdut nu mai sunt unde erau; dar ei sunt întotdeauna și pretutindeni acolo unde suntem noi.”

“Dragostea curată și suspiciunea nu pot locui împreună.”

“Când compari durerile vieții reale cu plăcerile unei vieți imaginare, nu vei mai dori să trăiești din nou, ci să visezi întotdeauna.”

“Nu trebuie niciodată să ţi se pară ceva cu neputinţă.”

“Pentru toate relele, există două remedii: timpul și tăcerea.”

“Oamenii care nu pun întrebări se pricep cel mai bine să-i mângâie pe alții.”

“Faptul că înveți nu face pe nimeni învățat: sunt cei care au cunoaștere și cei care au înțelegere. În cazul primilor este nevoie de memorie, în cel de-al doilea caz de filozofie.”

Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine! Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Ultimele tendințe în materie de rochii de mireasă pe care trebuie să le cunoști

“Cea mai mare durere ți-o provoacă incertitudinea.”

“Speranța este cea din urmă scânteie care se stinge în orice inimă.”

“Ultimul rămas bun în dragoste este acela care nu se spune.”

“Omul primeşte întotdeauna prea mult de la soartă ca să fie fericit şi destul ca să nu fie.”

“Omul se naște fără dinți, fără păr și fără iluzii și așa moare: fără păr, fără dinți și fără iluzii.”

“Când iubești cu adevărat, trebuie să iubești până la moarte!”

“Viața este o furtună, tânărul meu prieten. Într-un moment, te vei scălda în lumina soarelui și în următorul te vei sparge de stânci. Ceea ce te face uman este ceea ce faci atunci când vine furtuna.”

Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Pantofi de primăvară pe care trebuie să îi ai în colecție Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

“Când iubeşti, trăieşti. În rest, exişti.”

“Ești tânăr și amintirile tale amare au timp să se preschimbe în amintiri dulci.”

“Banul este un servitor bun, dar un stăpân rău.”

“E bine să știi unde-ți sunt prietenii, dar e și mai bine să știi unde-ți sunt dușmanii.”

“Averea cea mai de preț e viața și viața noastră, vă rog să mă credeți, nu atârnă decât de un fir de păr.”

“Aşa trecem adeseori pe lângă fericire, fără să o vedem, fără să o privim, iar dacă am văzut-o şi am privit-o, fără să o cunoaştem.”

“Închipuirea zboară ca un înger; ea străbate mările unde am trăit naufragii, întunecimile unde ne-am pierdut iluziile, prăpastia unde ne-am îngropat fericirea.”

Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Pluto în Vărsător 2023 -2043 – Este vremea schimbărilor istorice pentru următoarele 3 zodii! Li se va schimba destinul în următorii ani

Foto fr si main: German Vizulis /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri