Art Safari București 2020 se deschide pe 11 septembrie!

Și Satelitul Art Safari din AFI Cotroceni va găzdui 1.000 de metri pătrați de artă, oferind patru experiențe distincte: sculptură, arte textile, instalație mobilă semnată Obie Platon, unul din cei mai bine cotați artiști tineri români (pictor și graffer) și o instalație artistică surpriză, de mari dimensiuni pentru toate vârstele. Accesul în cadrul Pavilionului AFI – ART va fi gratuit, în perioada 11-20 septembrie 2020.

Măsuri sporite de siguranță la Art Safari 2020

Accesul fiecărui vizitator în muzeul temporar Art Safari se va face controlat, iar traseul de vizitare va fi unul tip circuit unidirecțional, prin stabilirea unor fluxuri de vizitare, în zone expoziționale diferite. Vizitatorilor le va fi verificată temperatura la intrarea în spațiul expozițional, aceasta fiind o condiție obligatorie de acces. De asemenea, accesul publicului va fi permis numai în condițiile purtării corespunzătoare a măștii pe toată durata vizitei. Vizitatorii vor fi rugați să își dezinfecteze mâinile cu dezinfectant pe bază de alcool, pus la dispoziție la intrarea în Art Safari și în multiple alte puncte, la fiecare nivel.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Biletele și abonamentele cu reducere de 30% (40 lei pentru un bilet de o zi și 80 lei pentru un abonament) pot fi achiziționate pe https://tickets.artsafari.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri