27 Ianuarie 2012 publicat în Copil 11 share-uri

In sfarsit a venit iarna iar tu si copilul tau puteti sa profitati de ocazie pentru a va juca. Iata cateva idei de jocuri si activitati pentru copii in sezonul rece.

18 idei de joaca pe timp de iarna pentru copiii tai

Patinaj

Scoteti-va patinele din debara, polizati-le putin si iesiti pe gheata. Copilului tau ii va placea sa iasa pe gheata si sa faca putin miscare. Iata inca un lucru distractiv pe care il va invata de la voi.

Skiat si snowboarding

Doua sporturi frumoase de iarna, dar care necesita un buget consistent. Du-ti copilul la munte si initiaza-l in tainele sporturilor de iarna. O sa fie foarte distractiv.

Mersul la sanius

Adoram mersul la sanius cand eram copil! Il luam pe tata de mana si mergeam pana in cel mai apropiat parc si acolo ma dadeam de pe deal. Este o amintire frumoasa pe care ti-o doresti ca si micutul tau sa o aiba.

Bataie cu bulgari de zapada

Invata-l sa faca bulgari de zapada frumosi si rotunzi si initiaza o bataie cu zapada. Explica-i ca nu ar trebui sa tinteasca inspre fata, de ce si atunci cand face bulgari sa nu puna in ei gheata sau zapada foarte inghetata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Ridicarea de cazemate

Nu e nimic mai distractiv pentru un copil decat sa construiasca ceva. El se poate folosi de galetusele si lopatelele cu care vara se joaca in nisip pentru a construi metereze, ziduri si tot ce mai e necesar unui castel frumos de zapada.

Concurs din figurine in zapada

“Sculptura in zapada”! Da-i frau imaginatiei copilului tau provocandu-l sa modeleze animalute din zapada si alte forme pe care el si le doreste. Te poti folosi de orice din natura pentru a le orna.

V-ati ascunselea in zapada

Acest joc este preferatul copiilor in fata blocului pe timp de vara.. de ce sa nu fie distractiv si iarna?

Jocuri in casa

Daca va este prea frig ca sa mai iesiti afara, sau daca dupa repriza de bulgari de afara ati intrat in casa si inca mai e chef de joaca, jucati-va board games, mima, carti, cititi povesti de iarna etc. O sa ii dezvoltati copilului dumneavoastra imaginatia, strategia de joc, abilitatile de comunicare si simtul artistic.

15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri