Acum mai bine de 13 ani am divortat si de vreo 12 ani m-am lasat in vraja dragostei pentru a doua oara desi la momentul respectiv nu mai credeam in asa ceva.
Buna ziua draga mea confidenta, Ma numesc Andreea Z. si am aproape 36 de ani Acum mai bine de 13 ani am divortat si de vreo 12 ani m-am lasat in vraja dragostei pentru a doua oara desi la momentul respectiv nu mai credeam in asa ceva. El la momentul acela era o persoana casatorita si cu un baiat care atunci avea 11 ani, am crezut ca aceasta relatie nu va putea rezista si i-am spus ca totul se va stinge dupa doua saptamani. Acele doua saptamani au trecut de mult si incet incet noi ne-am apropiat din ce in ce mai tare ne-am indragostit si ca totul sa fie si mai frumos ne-am cumparat casa la care am visat intodeauna cu gradina si doi caini. Locuim impreuna aici de 3 ani si jumatate, dar inca de la inceput el a crezut de cuviinta sa isi ajute si tatal care are 82 ani si pe care l-a adus sa stea cu noi. nu ar fi nici o problema insa el nu ma ajuta cu nimic in ceea ce consta ingrijirea batranului si m-a lasat pe mine sa ma descurc cu el desi eu i-am spus in mai multe randuri ca nu mai vreau sa stea cu noi, deoarece o persoana in varsta are tot felul de probleme de sanatate si eu de cel putin doi ani nu ma mai pot odihni caci se trezeste de cate 5 ori pe noapte sa mearga la toaleta si in permanenta trebuie sa ii aduci aminte sa se spele sa nu faca galagie ca noi suntem obositi si vrem sa dormim ca nu trebuie sa dea de mancare la caini in continuu etc, lucruri care m-au adus in pragul depresiei cu atat mai mult cu cat pe sotul meu nu prea vad sa il deranjeze sau daca ii face observatie ii face mai mult ca ma vede pe mine asa de nervoasa si de nemultumita. Baiatul urmeaza cursurile unui colegiu din SUA si a venit in tara in fiecare vacanta de cate doua ori pe an, ma inteleg bine cu el si am facut in asa fel ca el sa se simta bine de cate ori vine la noi in casa si sa fiu pe placul sau. Fosta nevasta insa nu prea i-a dat pace sotului meu in acest timp cam deloc si sub nenumarate pretexte il cheama la ea. Acum este plecata cu sotul meu la baiatul lor sa fie cu el la finalul colegiului pentru doua saptamani, si nu este prima data in tot acest timp de cand au divortat cand ei sunt impreuna caci ea face in asa fel sa fie cu ei desi mie ei amandoi imi spun ca vor sa fie singuri si de aceea nu ma iau cu ei. Am gasit niste fotografii cu ei trei de anul trecut unde ar fi trebuit sa fie numai doi. Sunt multe de spus si cred ca pentru mine cel mai bine ar fi sa vin la un cabinet de psihoterapie sa vorbesc cu un psiholog ca eu nu mai stiu cum sa procedez in aceasta relatie, care imi scapa printre degete...si ma doare ca nu ii pot spune ca ma deranjeaza ca de fiecare data imi spune ca este pentru baiatul lor. Astept un mic sfat despre cum ar trebui sa fie atitudinea mea vis a vis de ceea ce se intampla, caci nici mie nu imi mai place cum am devenit. Ma simt de parca locul meu nu mai este aici. Multumesc si astept Andreea Z. RASPUNS ANDREEA Z.: Psiholog Luminita Badita
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri