Am doua probleme: una e ca as vrea sa-l uit si sa iubesc din nou dar ma intreb oare: daca n-o sa mai iubesc niciodata(si asta mi se pare foarte descurajator);si alta e ca de mult ori imi doresc sa-l macine si pe el constiinta pentru ce a facut si sa I se intoarca roata.
Buna ziua, Din intamplare am dat peste aceasta revista si mi-au placut raspunsurile dumneavoastra. Eu sunt o tanara de 24 ani care tocmai a trecut de prima ei relatie serioasa de 2 ani. Am iubit mult si am fost lasata pentru alta si totul s-a rupt ca si cum pentru el nu a insemnat nimic acei 2 ani Desi el a fost cel care mi-a aratat ce e iubirea. Am doua probleme: una e ca as vrea sa-l uit si sa iubesc din nou dar ma intreb oare: daca n-o sa mai iubesc niciodata(si asta mi se pare foarte descurajator);si alta e ca de mult ori imi doresc sa-l macine si pe el constiinta pentru ce a facut si sa I se intoarca roata. Nu am mai dorit nimanui vreodata raul dar nici nu am mai fost ranita vreodata. Oare dureaza mult sa trec peste si sa pot merge mai departe? Va multumesc! RASPUNS: Esti o domnisoara foarte tonica, nu-i asa? Sigur vei mai iubi. Inca si inca o data si de fiecare data altfel.Pana cand il vei intalni pe el. Care nu va fi nici pe cal alb si nici cum ti-l imaginai- de cele mai multe ori- va fi numai bun si chiar ….Perfect pentru inimioara ta. Si poate cu el vei si ramane1 Si poate vei invata cat de minunat e cu el si apoi vei invata cum poti iubi inca si mai mult pe micutii omuleti care va vor umple casa cu frumusetea lor! Acel om care te-a lasat pentru alta cred ca nu era Omul tau si atunci -logic- a plecat la alta. Fii bucuroasa! Daca ramanea cu tine si nu era chiar el - Minunatul si Perfectul ai fi suferit mai mult. Unii raman . Si bietele femei se chinuie pentru totdeauna langa barbati care nu le merita, care le chinuie sau poate care s-au ratacit, impreuna dar singuri in aceeasi barca mizerabila si nefericita. Sau altii, fericitii de ei, nici macar nu isi doresc lucruri nemaipomenite de la o realatie si stau si ei pe-acolo prin viata lor ca MUSAFIRI! Iubeste-te si mergi …fluierand mai departe! Nu-ti murdari sufletul cu ura si nu dori nimanui de rau. Si stii de ce? Pentru ca tu meriti mai mult decat sa fii la fel! Hai pupici! Psiholog Luminita Badita Ai nevoie de un sfat specializat la intrebarile care te framanta? Psiholog Luminita Badita are raspunsul la problemele tale. Scrie-i pe adresa luminita.badita@garbo.ro si in scurt timp vei gasi pe Garbo sfatul ei.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri