Nu am reusit sa-mi intemeiez o familie, nici macar sa am o relatie stabila cu un barbat. In general barbatii pun accent pe aventura, pe o relatie fara obligatii, nu au curajul responsabilitatii si sunt lasi. Nu inteleg de ce nu reusesc sunt o femeie frumoasa, culta, inteligenta, cu sarm, curata, deschisa, cu simtul umorului. Astept un eventual sfat sau sugestie. Va multumesc!
Ma numesc Gabriela, am 32 de ani si un baiat de aproape 14 ani. Sunt divortata de 14 ani. In toti acesti ani nu am primit pensie alimentara, fostul sot nu-si cunoaste baiatul si in toti acesti ani l-a vazut o data la varsta de 4 ani, nu-l intereseaza, nu-l vede, nu-i trimite nici macar o ciocolata. Dar toate acestea au trecut, l-am crescut alaturi de parintii mei cu toata dragostea si afectiunea mea si pot spune ca am un baiat adorabil, cu o educatie buna. Anii au trecut si in prezent sunt singura. Nu am reusit sa-mi intemeiez o familie, nici macar sa am o relatie stabila cu un barbat. In general barbatii pun accent pe aventura, pe o relatie fara obligatii, nu au curajul responsabilitatii si sunt lasi. Nu inteleg de ce nu reusesc sunt o femeie frumoasa, culta, inteligenta, cu sarm, curata, deschisa, cu simtul umorului. Astept un eventual sfat sau sugestie. Va multumesc! RASPUNS: Draga mamico, se pare ca ai multe calitati si faptul ca le si cunosti e un atuu pentru tine ! Baiatul tau e suficient de mare pentru a accepta relatia mamei lui cu un barbat! Nu mi-ai dat informatii ce fel de relatie ai cu el - in raport cu barbatii din viata ta. Daca nu cumva te-ai simtit descurajata sa ai o relatie stabila pentru ca el nu a recationat tocmai bine!? Pe de alta parte banuiesc ca ai devenit relativ recent constienta de calitatile tale! Pari sa ai o oferta buna pentru orice barbat ! Tot ce ai spus despre tine te recomanda ca o buna partenera.Acum mai ramane si ca Domnul ales sa ti le si vada ! Sau mai bine spus sa i le arati ! Cum iti iei curaj sa o faci, sa te arati asa cum esti si sa-ti asumi o posibila relatie stabila ? NUMAI TU DETII SECRETUL ! Eu pot doar sa te incurajez si sa-ti spun din proprie experienta ca am in viata cel putin trei barbati minunati, care nu merita sa suporte suprageneralizarile : tatal meu, fiul meu si sotul meu ! Curaj si …uimeste-ne cu alegerile pe care le faci ca o femeie ce-si merita rasplata unei vietii in care are parte de mangaierea unui barbat ce o iubeste si o respecta ! Iti urez : IUBIRE ! Psiholog Luminita Badita Ai nevoie de un sfat specializat la intrebarile care te framanta? Psiholog Luminita Badita are raspunsul la problemele tale. Scrie-i pe adresa luminita.badita@garbo.ro si in scurt timp vei gasi pe Garbo sfatul ei.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri