Eu fac dragoste foarte rar cu sotul meu. El a avut o rabdare extraordinara cu mine, dar s-a cam saturat sa astepte mereu bunul meu plac.
Anul trecut am plecat o saptamana la mare in Grecia si acolo m-am simtit minunat cu el, am putut face dragoste, eu am avut initiativa din pura dorinta, dar la intoarcere totul a revenit la anormal.

Va multumesc foarte mult ca ati avut rabdare sa cititi scrisoarea mea si sper ca ma puteti ajuta cumva sau sa imi indicati un drum de urmat, un specialist care ar avea o solutie pentru mine.

Draga mea, asa cum ti-a spus si sexologul la care ai mers si asa cum intuiesti si tu, problemele tale nu sunt de natura medicala ci de natura psihologica – neimplinirea pe care o simtiti la 33 de ani “nu sunt implinita profesional si nici spiritual” si dorinta de a avea un copil innabusita de o problema de natura medicala “am doar o trompa uterina infundata, am diverse probleme de sanatate”. Faptul ca anul trecut, in Grecia, nu ai avut nici o problema intareste si mai mult faptul ca problemelor tale nu sunt de natura medicala, fiind legate de nemultumirile si frustrarile pe care le traiesti. In cazul femeilor 90% din actul sexual se petrece in mintea lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog

Sfatul meu este sa consulti un psihosexolog si impreuna sa descoperiti ce se ascunde in spatele lididoului tau scazut.

Numai bine,
Psiholog Loredana Ionascu

www.terapiam.ro

Adresa: Str. Dumbrava Rosie, nr. 12A, sector 2, Bucuresti
Tel. / Fax: +4 021.210.25.65
E-mail: contact@terapiam.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri