O cititoare ne scrie ca sufera de singuratate si are tendinta de a elimina toate persoanele de care se apropie.

O cititoare ne scrie ca sufera de singuratate si are tendinta de a elimina toate persoanele de care se apropie.

Raspuns oferit de Iulia Florea, psiholog, editor coordonator al revistei online www.psiholife.ro

Singuratatea apare in cazul despartirilor,divorturilor, in perioada dintre doua relatii.O data cu singuratatea apar si sentimentele de tristete, frustrare, tensiune, furie,anxietate la care se adauga scaderea increderii in sine si sentimente de vinovatie.

Daca vreme indelungata nu ai iesit cu niciun barbat, apare neincrederea in capacitatea ta de a mentine relatii si mai ales in tine.

Nu vrei sa fii singura, insa inconstient indepartezi orice barbat din viata ta, pentru ca intervine:dorinta de a te proteja de orice esec sentimental, neincrederea in propriile forte.

Incearca sa apreciezi cee ce ai. In general ne focusam pe ceea ce nu avem in loc sa ne concentram pe ceea ce avem.Este important sa faci ceea ce-ti place cat mai des posibil,sa-ti fixezi obiective noi si sa-ti faci planuri cat mai des.Invata sa te placi si sa te iubesti. Trebuie sa ne iubim noi inainte de a ne iubi ceilalti.

Psiholog,
Iulia Florea
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

www.psiholife.ro

florea_iulia@yahoo.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri