Sunt um om speriat ( izgoana dupa cum ma numesc unii, speriata de bombe, altii, salbatica, asta mi-am atribuit-o singura ), speriata de lume, speriata de mine...Lumea cand ma vede nu ar ghici niciodata ce se poate ascunde sub chipul meu, dar numai eu stiu cat de mic am sufletul o data ce ies din casa.
Florin – barbatul hotarat – “...am primit inelul de la el, doar dupa 2 luni de cand ne-am intalnit”, care ti-a aratat o alta dimensiune a vietii, te-a fascinat, dar imediat ti s-a facut frica: “am spus Da, tot din teama sa nu-l pierd” si dupa ce ai intrat in viata lui, cu bune si rele, cu rutina si necunoscut, “de 7 luni, nu pot sa spun ca sunt fericita”. Ce inseamna fericirea pentru tine? Cum o poti defini? Cum o poti simti daca tu esti plina de teama, de frica, de indoieli? Oare mai vezi iubirea?
Reactia normala in situatia ta e: “Nu-mi gasesc locul, si poate nu o sa mi-l gasesc niciodata”. Cum poti sa decelezi sinceritatea mamei lui daca nici mama ta nu a avut timp sa te mangaie chinuita fireste de responsabilitatile si greutatile unei familii cu 4 copii…
Cred ca ai nevoie de iubire si de incerederea in tine si in relatia ta: “mi-e teama cand vad fete mult mai frumoase, iar cand le priveste ma gandesc ca pe mine nu ma vrea, ma gandesc ca singura l-am indepartat de mine...” Construieste-ti relatia, ai grija de ea ca si cum ar fi o a 3-a fiinta!
Poti! “vreau sa am puterea sa stiu ce vreau, vreau sa rad, vreau sa fiu relaxata, vreau sa traiesc...” Uita de neputinta, e doar o linie imaginara, creata de tine, venita din frica de a nu gresi.
Calea ta e in fata ta, dar nu ai curajul sa pasesti pe ea! “Nu pot sa plec acum, a trecut deja prea mult, m-am atasat de el.” restul propozitiei tale nu face decat sa anuleze prima parte: “chiar daca uneori ma uit la el, ma trezesc langa el si ma intreb ce caut acolo...”.
Iti doresc curaj!
Cu drag,
Mirela Zivari
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii

www.terapiam.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri