Am decis sa va cer sfatul pt ca am incredere in sfaturile avizate.Prietenii si necunoscutii in general isi dau cu parerea in functie de ceea ce au trait ei,dar adevarul e pe undeva pe la mijloc poate.

Am decis sa va cer sfatul pt ca am incredere in sfaturile avizate.Prietenii si necunoscutii in general isi dau cu parerea in functie de ceea ce au trait ei,dar adevarul e pe undeva pe la mijloc poate.

Habar n-am cum sa incep ca e f complicat si pana la urma viata mi-am cam complicat-o singura cand am ales sa plec din tara.

Pt El,care am crezut ca imi va fi viitor sot si care ma va respecta si ma va iubi mult timp de acum incolo.Dar nu a fost asa si la putin timp am inceput amandoi cu geloziile,cu orgoliul.Am ajuns la certuri,de la certuri la jigniri,ca mai apoi sa ma loveasca.Si dupa prima palma vine intotdeauna si a 2`a si a 10`a.

Asa am dus-o aproape 1 an,cand am decis sa ne despartim.A durat o luna.O luna in care n-am vrut sa stiu de el.

A facut el cateva greseli luna aceea :A inceput sa caute femei,sa flirteze(nu stiu ce vroia sa demonstreze cu asta,ca e liber poate).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Ne-am impacat,la rugamitile si promisiunile lui ca s-a schimbat,ca va face tot posibilul sa ne intelegem bine,dar am aflat apoi ca el isi cam facuse de cap in timpul in care am fost despartiti.Timp in care eu m-am gandit doar la el ..el....


Asa am ajuns la un psihoterapeut,la prima si ultima sedinta. Acolo am vorbit mai mult eu,el nu a spus mare lucru.Psihoterapeutul ne-a spus ca,sunt probleme de acomodare,de cunoastere.N-am vrut sa accept chestia asta si nu ne-am mai dus.Ne-am impacat si am decis sa trecem peste(cu toate ca nu s-a uitat nimic).Si m-am intors din nou cu el aici.

La putin timp,au inceput aceleasi certuri,jignii si lovituri.Am vrut de nenumarate ori sa plec..dar unde..singura aici.Nu vroiam sa revin in tara! Pt ca,ma acomodasem aici si stiam ca,daca plec nu o sa mai revin poate niciodata.Si am decis sa fac ceva sa schimb ceva.

Bineinteles,m-am aruncat in bratele primului care imi putea oferi o iesire si am inceput o relatie cu el,renuntand la fostul prieten. Dar acea relatie nu a mers..pt ca m-am grabit,pt ca nu stiam nici eu ce
vreau si nu cred ca vrusesem pe cineva ci mai degraba o portita de iesire. Am revenit la fostul prieten in final,la rugamintile lui, cu care inca locuiesc,cu care nu mai sunt ca si cuplu,dar care inca imi cere
socoteala pt ceea ce fac.Mai bine zis,ma ameninta si nu-mi da dreptul la viata cu toate ca eu i-am spus ca el poate sa iasa cu cineva vrea,doar sa ma lase in pace. Vreau sa ma mut singura,dar mi-e un pic greu si financiar si mi-e si teama de nou,de necunoscut.Nu prea am prieteni aici,pt ca..am observat
ca imi este si f greu sa leg prietenii cu ceilalti,de la un timp.Nu am incredere in nimeni,prefer sa nu discut cu nimeni prea multe despre mine. Vreau sa ma apropii de ceilalti,dar ii dezamagesc.Spun unei prietene ca merg la ea si caut tot felul de motive sa nu mai merg.Refuz contactul cu oameni buni,care chiar imi cauta prezenta. De barbati fug si mai rau.Nu am incredere in nici unul,in nici o
vorba,in nici o fapta. Degeaba se tine cineva dupa mine de multe luni si stie tot ce mi s-a
intamplat si ma intelege,ca fug pur si simplu de el.Ii spun ca o sa ne vedem si nu o fac,cu toate ca mi-ar placea..dar mi-e greu sa ma leg de vreo persoana,fie ea amic/a sau iubit. Nu stiu cum sa ies din cercul asta vicios ? Singura solutie sta in a ma muta singura ? Deocamdata locuiesc cu fostul prieten si nu am nici un pic de libertate,chiar daca noi practic nu mai formam un cuplu.Va rog dati-mi un sfat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri