Problema este ca timpul a trecut si nu pot construi o relatie; teama ca voi pierde din nou este atat de puternica incat atunci cand lucrurile au o sansa sa devina mai serioase fug, sau fac greseli de adolescent nesigur si stric totul.

Buna ziua
Cu ce sa incep?
Cred ca ar fi mai bine prin a incepe cu o scurta prezentare; ma numesc Daniela si am 32 de ani.
Poate ca nu conteaza, sau poate da, insa pantru a intelege mai bine si a ma putea ajuta cred ca ar trebui sa va spun cate ceva despre mine si despre tot ce s-a intimplat pana acum.
Am devenit mama la 17 ani, la 18 am nascut al doilea copil, iar la 23 i-am pierdut pe amandoi in favoarea sotului. Stiu ca atunci, chiar daca a fost si inca mai este dureros am facut alegerea potrivita, le-am oferit copiilor stabilitatea financiara si emotionala de care aveau nevoie.
Problema este ca timpul a trecut si nu pot construi o relatie; teama ca voi pierde din nou este atat de puternica incat atunci cand lucrurile au o sansa sa devina mai serioase fug, sau fac greseli de adolescent nesigur si stric totul.
De trei ani lucrez in vanzari si am invatat sa ascund mult mai bine nevoia de dragoste, am invatat sa joc rolul de femeie puternica, independenta si rece, incat nimeni nu indrazneste sa se apropie.
Totul a fost bine pana in februarie cand un El a reusit sa darame totul fara cel mai mic efort. De cate ori vorbea serios ii raspundeam in gluma, ma amuzam pe seama lui incercand sa ii ascund cat de multa nevoie aveam de el. Punctul culminant a fost cand avand nevoie de bani i-am imprumutat o suma destul de mare, pe care nu am mai vazut-o inapoi. Nu a existat o relatie fizica, totul s-a rezumat la cateva intilniri la care cu cat il doream mai mult cu atat ma aratam mai indiferenta. La un moment dat s-a intimplat inevitabilul;a incetat sa raspunda la telefon si a disparut in spatiu. Stiu ca exista posibilitatea ca el sa ma fi folosit, daca asta a fost intentia as fi preferat sa imi spuna, insa am sintit mult mai mult.
Problema este ca nu reusesc sa il uit. A fost singurul barbat care m-a facut sa ma simt protejata, sa simt ca traiesc; si in acelasi timp a fost singura persoana care a reusit sa starneasca gelozia in mine. Ma simt prinsa intr-o relatie care nici macar nu a fost relatie si nu pot merge mai departe.
Am incercat totul, sa imi spun ca nu ma merita, ca nu am fi avut sanse de viitor, ca nu l-am cunoscut niciodata, ca e mai bine ca sunt singura, ca nu m-ar fi facut fericita, ca nu a fost sa fie, si multe altele; insa nimic nu a functionat.
Am incercat sa intilnesc alti barbati, insa nu le suport nici macar privirea.
As vrea sa trec peste toata povestea asta, si nu stiu cum sa fac.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității! 

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri