Am un prieten pe care il cunosc de doi ani care este foarte dificil si pretentios tot timpul are ceva de comentat la adresa mea, ma crede o negativista desi eu nu sunt asa dar de multe ori ma inhiba si nu mai pot reactiona asa cum as vrea.

Buna seara, numele meu este Gabriela si as avea nevoie de un sfat profesional. Am un prieten pe care il cunosc de doi ani care este foarte dificil si pretentios tot timpul are ceva de comentat la adresa mea, ma crede o negativista desi eu nu sunt asa dar de multe ori ma inhiba si nu mai pot reactiona asa cum as vrea.Eu tin foarte mult la el dar inca nu am trecut de stadiul amicitiei desi eu as vrea mai mult de la aceasta relatie si nu stiu cum sa procedez ca sa fie totul bine.Petrecem mult timp impreuna si ne ocupam si treburile casnice impreuna desi locuim separat dar apoi din senin apar tot felul de discutii in contradictoriu la iscate de la nimicuri.As vrea sa ma sfatuiti cum sa procedez ca sa ii atrag mai mult atentia si sa ma vada cu alti ochi.Va multumesc

Buna Gabriela,

De cate ori nu am facut ceva pentru ca n-am avut incredere in noi? De cate ori nu ne-am privat singure de ceva pentru ca nu am avut sufucient curaj? De ce nu este un anume el iubitul meu? Pentru ca nu am avut suficienta incredere in mine sa-i atrag atentia. Sunt foarte multe motivele pentru care oamenii isi pierd increderea in ei si tot atatea moduri in care si-o pot recapata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Mai exact: a avea o atitudine pozitiva si indrazneata , suntem sigure de calitatile noastre, ne controlam viata si suntem in stare sa facem tot ceea ce dorim, ne simtim bine in pielea noastra, ne apreciem in tot ceea ce facem bun.

Lipsa acestei increderi de sine poate atrage un sentiment de neajutorare si poate duce in final la o parere negativa despre sine, care va determina o dezapreciere din partea celorlalti. Increderea are mari implicatii in viata noastra, construieste-ti increderea in tine si viata ta se va contura.

Psiholog,
Iulia Florea

www.psiholife.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri