În 2022, MAM Bricolaj aniversează 11 ani de la deschiderea primului magazin și pune la bătaie 11 sejururi la munte odată cu debutul vacanței mari. Premiile se acordă săptămânal printr-o tragere la sorți la care pot participa clienții care au făcut achiziții de minim 250 de lei în magazinele fizice MAM Bricolaj.

CP

Retailer-ul de materiale, accesorii pentru mobilier și electrice MAM Bricolaj este preocupat de confortul clienților săi nu numai la domiciliu, dar și în vacanță. Astfel, în perioada 13 iunie – 28 august, retailer-ul desfășoară campania „MAMrelaxat” prin care va dărui săptămânal o vacanță la munte unui client norocos. Pachetele turistice cadou includ cazare pentru trei nopți la Family Hotel Arnica*** Moieciu și demipensiune pentru o familie (2 adulți + 2 copii).

Premiul se acordă prin tragere la sorți, iar la campanie pot participa, prin intermediul unui talon dedicat, clienții care au făcut cumpărături de minim 250 de lei în magazinele fizice MAM Bricolaj în decursul unei săptămâni. Înscrierile la tombolă se fac de luni până duminică, urmând ca taloanele introduse în urnele celor trei magazine MAM Bricolaj – Morarilor, Ghencea și Luică – să fie puse laolaltă pentru extragerea de la începutul săptămânii următoare.

„Din cauza situației economice dificile, vedem tot mai des cazuri în care clienții noștri au trebuit să aleagă între a-și renova casa și a petrece câteva zile de relaxare într-o destinație turistică. Într-o majoritate covârșitoare, au ales să-și cheltuiască economiile pe proiecte de amenajare a domiciliului, amânând călătoriile de plăcere. Astfel, am hotărât să le oferim clienților noștri o șansă la petrecerea unui concediu de trei stele împreună cu familia, câteva zile de relaxare în care să-și reîncarce bateriile și să-și împrospăteze ideile pentru tot ceea ce și-au propus să îmbunătățească acasă”, a declarat Ioana Găvan, director de marketing MAM Bricolaj.

Aflat într-o zonă superbă, cu o panoramă deosebită spre Munții Bucegi și Piatra Craiului, Family Hotel Arnica*** Moieciu oferă o mulțime de facilități pentru familii: tiroliană, loc de joacă pentru copii, sală de biliard, ping-pong și hochei de masă, posibilitatea de a organiza trasee montane. Este locul ideal pentru relaxare în cuplu sau alături de copii.

Câștigătorii din campania „MAMrelaxat” vor stabili perioada sejurului împreună cu reprezentanții unității de cazare, în funcție de disponibilități. Pachetul turistic poate fi exercitat până la data de 20 decembrie 2022.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri