Pentru a păstra bijuteriile în siguranţă şi în ordine ai nevoie de un dulap special conceput în acest scop.

Nimic nu poate fi mai frustrant decât să cauţi minute în şir în cutia de bijuterii al doilea cercel, sau să descâlceşti lanţul pe care vrei să îl porţi dintr-un ghem enorm!

Un dulap de bijuterii îţi oferă tot spaţiul necesar pentru a suspenda lanţurile, brăţările şi colierele, pentru a depozita individual fiecare pereche de cercei. Astfel va fi uşor să le ţii în siguranţă şi în ordine.

Ce caracteristici ar trebui să aibă un dulap de bijuterii?

Una dintre primele caracteristici pe care ar trebui să le cauţi la dulapuri de bijuterii este prezenţa sertarelor sau a compartimentelor care se pot încuia. Astfel, bijuteriile valoroase sunt ţinute în siguranţă.

Dacă ai multe bijuterii, vei avea nevoie de un dulap cu numeroase compartimente. De asemenea, pentru că facilitează accesul la cele mai purtate bijuterii, tăvile swing-out sunt foarte practice. Nu uita de oglinzi! Va fi extrem de utilă atunci când alegi un colier sau o pereche de cercei. Totodată, iluminarea automată poate fi o caracteristică utilă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Cum poţi depozita colierele fără să se încurce?

Dulapul de bijuterii este un loc elegant şi practic pentru depozitarea colierelor. Acesta este dotat cu pereţi despărţitori, uşi şi cârlige care te vor ajuta să organizezi bijuteriile şi să previi încurcarea lanţurilor şi a mărgelelor.

Aşază colierele în secţiunea dedicată lor, aşezându-le la distanţă unele de altele. Dacă ai suficient spaţiu în dormitor, poţi alege un dulap de bijuterii înalt cu cârlige speciale pentru coliere. Dacă spaţiul nu îţi permite, alege un dulap mai mic cu mai multe compartimente.

Tipuri de dulapuri pentru bijuterii

Dulapurile pentru bijuterii pot fi clasificate în:

  • Dulapuri compacte gen cutie - Sunt modelul cel mai obişnuit. Nu necesită instalare şi reprezintă cea mai bună alegere dacă vrei ceva convenabil şi portabil.
  • Cheval - Este un dulap dublu dotat cu o oglindă înaltă şi un spaţiu de depozitare pentru bijuterii. Este o alegere minunată dacă ai un spaţiu limitat şi un număr mediu de bijuterii.
  • Montat în perete - Aşa cum sugerează şi numele, acesta trebuie instalat pe perete. De obicei are o oglindă în faţă. Este o opţiune bună dacă vrei să economiseşti spaţiu.
  • De uşă - Acesta nu trebuie montat şi, pur şi simplu, se agață de uşă. Dacă eşti în căutarea unei piese accesibile şi vrei să eviţi instalarea, acesta este modelul ideal pentru tine!

Caracteristici de stocare necesare la un dulap de bijuterii

Modul ideal de depozitare a unui inel diferă de cel al unei brăţări. Prin urmare, un dulap pentru bijuterii este dotat cu role pentru inele, tăvi, sertare şi cârlige pentru a găzdui şi ordona diverse tipuri de bijuterii.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Înainte de a cumpăra dulapul, ar fi bine să evaluezi colecţia de bijuterii pe care o ai şi să cauţi modelul care poate o poate găzdui cel mai bine. De exemplu, dacă nu ai multe inele, dar deţii o colecţie impresionantă de brăţări, vei avea nevoie de un dulap cu mai multe cârlige decât role inelare.

Pot fi depozitate colierele într-un dulap pentru bijuterii?

Colierele pot fi organizate în siguranță într-un dulap de bijuterii. Pentru a nu se încurca, ţine cont de numărul şi lungimea lor şi alege un model de dulap care să le poate găzdui pe toate. Măsoară lungimea celui mai lung colier şi verifică dacă modelul de dulap care îţi place îl poate găzdui. Este important să păstrezi colierele astfel încât să nu se încurce, iar cea mai bună metodă este să le poţi atârna separat.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Sursă foto: De la MBLifestyle /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri