31 Martie 2021 publicat în Casa-Gradina 50 share-uri

Un topper este o modalitate foarte simplă de a transforma un pat obişnuit în unul de lux, în care abia vei aştepta să te odihneşti, mai ales la finalul unei zile obositoare.

Dacă nu foloseşti deja un topper pentru saltea, e foarte posibil să te mulţumeşti cu mai puţin decât meriţi. Un topper este o modalitate foarte simplă de a transforma un pat obişnuit în unul de lux, în care abia vei aştepta să te odihneşti, mai ales la finalul unei zile obositoare. Un topper reprezintă o saltea mai subţire, de maximum 10 centimetri, din fibre elastice, spumă cu memorie sau latex, care nu numai că prelungește durata de viață a saltelei, dar oferă și un plus de confort suplimentar. Iată cinci motive pentru care şi tu ai nevoie de un astfel de produs.

1. Un plus de confort

Nu ai cea mai confortabilă saltea din lume, dar nu eşti încă decis să o schimbi? Un topper pentru saltele este un mod ideal de a-ți îmbunătăți confortul şi, cel mai probabil, şi calitatea somnului, fără să faci o investiţie prea mare. Indiferent ce model alegi, de exemplu poţi opta pentru un topper Dormeo din spumă cu memorie sau cu un strat îmbogăţit cu extract de aloe vera, un lucru este sigur: nu vei regreta!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Principiile de bază ale mașinii CNC

2. Raport excelent preţ-calitate

Nu există îndoială, o saltea de bună calitate poate costa foarte mult, în timp ce un topper de calitate te costă un sfert din preț. O mare parte din prețul ridicat al unei saltele provine din transport. Deoarece este un articol relativ mare și greu, costă foarte mult să fie expediat și acest cost este, de multe ori, transferat consumatorului. Pe de altă parte, un topper este compact și poate fi rulat și livrat, economisind în final banii consumatorilor. De asemenea, un topper bun poate face ca o saltea obişnuită să se simtă ca una de calitate.

3. Îţi protejează salteaua

Poate că salteaua ta este încă într-o stare bună, dar asta nu înseamnă că nu ar putea beneficia de o reîmprospătare. Adăugarea unui topper poate da o viață nouă unei saltele vechi. De asemenea, acționează ca un protector pentru salteaua ta împotriva petelor, părului de animale de companie, acarienilor sau mucegaiului. Mai mult decât atât, un topper este mai ușor de curățat și mult mai puțin costisitor de înlocuit.

4. Avantaje pentru sănătate

Dacă suferi de probleme cu spatele sau gâtul, investiția într-un topper cu spumă cu memorie ar putea fi una dintre cele mai bune decizii pe care le poţi lua. Spuma cu memorie oferă un nivel ridicat de sprijin și te poate ajuta să îţi corectezi postura din timpul somnului. Atunci când este folosit pentru a încerca ameliorarea durerilor de spate, este important să alegi cu atenţie calitatea topperului. De asemenea, folosirea unui topper este recomandată şi persoanelor care au diferite alergii sau suferă de incontinenţă urinară.

5. Partenerul nu te va mai deranja

Partenerul tău de viaţă se foieşte mult în timpul nopţii şi te trezeşte şi pe tine? Mișcările sale nedelicate din timpul somnului te împiedică să te odihneşti aşa cum ai avea nevoie? Dacă răspunsul la cel puţin una dintre aceste întrebări este da, atunci să investeşti într-un topper cu spumă de memorie ar putea fi o alegere înțeleaptă. Spuma cu memorie va absorbi mișcarea, asigurându-te că nu vei fi deranjată în fiecare noapte de somnul agitat al partenerului. Fiecare persoană din pat va beneficia de propriul spațiu personal fără a fi deranjat de cealaltă persoană care se mişcă.

Pentru un stil de viaţă sănătos şi dinamic, calitatea somnului este deosebit de importantă, aşa că este necesar să te asiguri că patul tău îţi oferă confortul necesar odihnei şi un topper poate fi exact accesoriul de care ai nevoie pentru a face acest lucru.

Sursă foto: Fotografie creată de Andrea Piacquadio, de la Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri