In cazul in care iti doresti o locuinta eleganta, dar confortabila, primitoate, dar impunatoare, stilul casual chic este alegerea potrivita. Descopera 5 pasi pe care ii poti urma, pentru a amenaja in stilul casual chic.

Cu siguranta, fiecarei persoane i s-a intamplat cel putin o data sa paseasca intr-o locuinta sau sa admire una in publicatiile de specialitate, in care toate elementele se combina armonios si creeaza un spatiu unitar, in care fiecare obiect pare a fi perfect ales. Stilul casual chic te ajuta sa ai un astfel de camin: primitor, dar cu un design aparte.

1. Achizitioneaza o oglinda spectaculoasa
Oglinzile

sunt un must have intr-un astfel de spatiu. Ai nevoie de o oglinda care sa se impuna, cu o rama deosebita, preferabil in culori metalice. Aceasta va adauga stralucire incaperii, indiferent de piesele de mobilier utilizate.
Sfat: oglinzile rotunde vor atrage intotdeauna privirile!

2. Combina texturile
Daca doresti sa adaugi eleganta si o nota somptuoasa locuintei tale, tot ce trebuie sa faci este sa combini cat mai multe texturi. Cu cat utilizezi mai multe texturi, cu atat spatiul va parea mai luxos. Pentru maximum de efect, combina minimum trei texturi diferite (tesaturi moi, impletituri, suprafete lucioase, suprafete metalice, catifea, blana, perne umflate - sunt doar cateva exemple de texturi pe care le poti combina).

3. Alege o canapea sau un fotoliu cu imprimeu
Intr-un spatiu casual chic, iti recomandam sa amplasezi o canapea sau un fotoliu cu imprimeu. O asemenea piesa de mobilier va deveni punctul focal din incapere; marele avantaj este faptul ca nu trebuie sa mai depui efort in alegerea altor elemente deosebite - canapeaua este suficienta.

4. Foloseste multe culori de pamant
Un alt pas pe care trebuie sa il urmaresti in amenajarea unei locuinte casual chic consta in folosirea unei palete cromatice compuse din culori de pamant. Combina cat mai multe nuante de bej, auriu, gri cu marouri si alb murdar. Poti adauga, ca accente de culoare, tonuri de bleumarin sau galben; contrastul rezultat va face camera sa para primitoare, calduroasa si chic, in acelasi timp.

5. Exces de perne decorative!
Pernele decorative nu trebuie sa lipseasca din locuinta. Cu cat sunt mai multe, cu atat mai bogat va parea spatiul si mai confortabil. Alterneaza culorile si foloseste cateva huse cu aspect metalic, indiferent ca este auriu, argintiu sau aramiu.

Foto 1: Artisanti via Pressloft
Foto 2: Eco Chic via Pressloft

Un articol de arh. Ana Marin
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri