O influenta pe care nu o vom putea ignora, va fi impusa de stilul etno, care simbolizeaza o revalorificare a elementelor cu linii simple si traditionale. In peisajul contemporan isi vor face loc accentele orientale si cele africane.

Pentru ca domeniul amenajarilor interioare este de interes general, in perioada 9-13 septembrie, in cadrul festivalului Maison & Objet 2011 din Paris, vor fi prezentate in detaliu tendintele toamna-iarna, in design-ul actual. Pana sa ia parte la eveniment amintit, Galeriile Noblesse va aduc la cunostinta liniile generale ce vor da tonul sezonului.

Amenajarile interioare sunt demult o arta, in adevaratul sens al cuvantului. Mobilierul ales, culorile si decoratiunile sunt cele care influenteaza atmosfera caminului si reflecta personalitatea proprietarului.

O influenta pe care nu o vom putea ignora, va fi impusa de stilul etno, care simbolizeaza o revalorificare a elementelor cu linii simple si traditionale, o expunere de obiecte cu semnificatie profund culturala.


In alta ordine de idei, isi vor face loc in peisajul contemporan, accentele orientale si cele africane. Nuantele naturale, folosirea lemnului si a materialelor textile contureaza caracteristicile acestui stil: intimitatea, confortul si caldura.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted


Liniile elegante, materialele luxoase
si culorile indraznete precum turquoise, smarald, amerist, safir, galben auriu, corai, intra in atentie.

Cumparatorii vor putea alege materiale exotice, combinatii inedite de culori, idei incitante de interior, decoratii personale, libertate in selectarea elementelor care pot imbina traditia cu exoticul, taieturile simple cu ideile aventuroase de design.

Interiorul personalizat va permite folosirea unor materiale simple sau lucioase, suprafete glossy in culori vibrante, combinate cu elegante si clasice tonuri de gri, alb si argintiu. Detaliile mobilierului vor fi imprevizibile, creand astfel impresia unui spatiu primitor dar unic si stilat.

Tendinta vintage va ramane si ea in continuare in atentia noastra. Mobilierul de acest tip va da impresia trecerii timpului, obiectele inspirand valoare si arta subtila.

adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald

Mai mult, se preconizeaza ca elementul central in cadrul eveniment va fi masa, articol reinventat cu fiecare ocazie. Astfel, designerii par sa exploreze spatiul personal, nevoile sinelui si necesitatea tuturor de a petrece timpul acasa, in familie.

Informatii si foto oferite de Galeriile Noblesse


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri