Arctic lanseaza ABCedarul ECOlogiei, un ghid cu sfaturi practice pentru fiecare litera din alfabet despre cum sa ai o atitudine ECO si in acelasi timp sa si economisesti.

Stiai ca ....

...asa cum pielea corpului tau se deterioreaza la soare, la fel si electrocasnicelor le scade eficienta energetica daca sunt asezate langa o sursa de caldura?

...atat pentru corpul tau cat si pentru electrocasnicele tale sunt suficiente aproximativ 20 de grade Celsius pentru a se simti bine si pentru a fi eficiente energetic?

Mai multe astfel de informații interesante si sfaturi utile, care sa te ajute sa fii ECO...logic si implicit ECO...nom, gasesti incepand din aprilie pe www.arcticpentrutine.ro, la sectiunea Pagina Verde, in noul ABCedar ecologic lansat de Arctic.

In plus, in perioada 1 aprilie-15 mai, tot pe site-ul www.arcticpentrutine.ro poti participa la cele 3 concursuri de indemanare si poti castiga un frigider, o masina de spalat sau un aragaz Arctic.

Intra pe www.arcticpentrutine.ro si invata sa fii ECO. Informarea este primul pas in schimbarea atitudinii fata de mediu si planeta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri