Daca bugetul nu iti permite sa achizitionezi accesoriile preferate sau pur si simplu nu te poti decide asupra alegerii lor, le poti realiza acasa, alaturi de cei dragi, utilizand materiale aflate la indemana oricui.

Desi iarna este un sezon agreat de putina lume, din cauza temperaturilor scazute, acesta este, cu siguranta, si cel mai asteptat anotimp, sosirea lui anuntand apropierea Craciunului. Craciunul presupune nu numai incarcatura emotionala si spirituala, ci si un prilej de a deveni mai buni cu cei din jur. Pentru a marca insemnatatea acestei sarbatori, bradul este adus in prim plan in aceasta perioada, drept urmare, impodobirea lui este, la randul sau, importanta.

Impodobirea pomului de Craciun este o activitate iubita atat de cei mici, cat si de cei mari, motiv pentru care decoratiunile au devenit o adevarata afacere. Daca bugetul nu iti permite sa achizitionezi accesoriile preferate sau pur si simplu nu te poti decide asupra alegerii lor, le poti realiza acasa, alaturi de cei dragi, utilizand materiale aflate la indemana oricui.

Citricele sunt, cu siguranta, cele mai cunoscute decoratiuni naturale. Pentru a le personaliza, decoreaza-le cu fundite colorate din satin sau chiar sfoara si, daca tot nu esti multumita de rezultat, poti presara pe ele sclipici. De retinut este faptul ca, daca doresti sa folosesti citrice, va trebui sa pui feliile la uscat din timp.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

O alta sugestie de care poti tine cont si atunci cand realizezi ghirlanda o reprezinta crengutele de macese. Prin culoarea lor, macesele vor reusi sa surprinda atmosfera specifica si, mai mult, le poti folosi si la decorarea mesei de Craciun.

Iesi la plimbare cu cei apropiati si adunati conuri de brad; pomul tau va avea un aspect deosebit daca il impodobesti cu conuri vopsite in culori metalice sau decorate cu sclipici ori paiete. Un alt truc ar fi sa decorezi conurile cu polistiren expandat. Funditele reprezinta solutia cea mai simpla si rapida. Hotaraste-te asupra a maximum doua culori si realizeaza funde de dimensiuni diferite.

O metoda pe care o poti folosi pentru a impodobi bradul, dar care necesita mai mult timp si meticulozitate, o reprezinta origami-ul. Chiar daca acesta reprezinta o adevarata arta, poti realiza accesorii din hartie, folosind tipare mai simple, iar rezultatul va fi unul spectaculos. De asemenea, pune-ti imaginatia la incercare si confectioneaza din fetru sau din alte materiale diferite figurine, precum oameni de zapada, reni, sosete sau acadele.

Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Caria dentară – ce este și cum se tratează 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri