Prin CULORI aducem spiritul Craciunului acasa. Creeaza o atmosfera de Craciun in locuinta ta folosindu-te de auriu pentru a sugera eleganta, prin albastru pentru un rezultat spectaculos, prin nuante rozalii si violet, prin verde pentru un aer fresh si revitalizant.

Ce alta culoare poate face trimitere la natura mai bine decat verdele? Locuinta ta va avea un aer fresh si revitalizant, iar accesoriile verzi se vor potrivi perfect cu bradul tau. Il poti folosi alaturi de galben, auriu, argintiu, rosu sau alb, iar pomul tau de Craciun va arata minunat intr-o astfel de combinatie cromatica. Pentru decorarea locuintei, poti realiza singura accesoriile, utilizand panglici, sfoara, paiete, sclipici, hartie si spray verde. Realizeaza ghirlande din crengute de brad si fundite aurii sau, daca ai acasa un ghiveci cu tuie, vopseste vasul cu auriu si decoreaza-l cu o funda in aceeasi culoare.

Indiferent de culoarea aleasa, indrazneste sa fii creativa si realizeaza un decor original, care sa se potriveasca cu personalitatea ta.

Un articol de Ana Marin


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri