Chiar daca vesela de care dispui nu are motive de Craciun, poti surprinde atmosfera specifica prin intermediul unor accesorii.

Craciunul reprezinta ocazia pefecta de a lua masa cu cei dragi si de a te bucura de magia acestei sarbatori. Masa de Craciun constituie, pentru multi dintre noi, un adevarat festin, drept urmare, modul in care aceasta arata joaca un rol important. Ea trebuie nu numai sa fie impunatoare, ci si sa faca trimitere la aceasta zi sfanta. Dupa ce ai stabilit meniul, este necesar sa te gandesti la cum o vei decora, pentru a arata cat mai bine, ca sa iti impresionezi invitatii. Chiar daca vesela de care dispui nu are motive de Craciun, poti surprinde atmosfera specifica prin intermediul unor accesorii.

Ghirlanda este, fara urma de indoiala, accesoriul cel mai utilizat in aceasta perioada. O poti folosi nu numai la decorarea usilor, ci si a mesei. O poti realiza singura, folosind niste crengute de brad sau chiar ramurele de copac, pe care le poti decora cu obiecte pe care le ai la dispozitie: globulete, lumanari, conuri de brad, fundite, clopotei etc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Principiile de bază ale mașinii CNC Ghid pentru alegerea mobilierului interior 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

O metoda simpla si ieftina de a accesoriza masa consta in folosirea lumanarilor si a unor servetele cu tematica de Craciun. Acestea din urma le poti aseza in pahare sau pe farfurii, legandu-le cu fundite, in aceeasi culoare cu cea pe care ai folosit-o la decorarea locuintei, in vreme ce lumanarile vor da un aer festiv. Asaza lumanarile in sfesnice, in pahare inalte de vin sau pe un platou, putandu-le folosi intr-un aranjament cu crengute de brad sau alaturand mai multe lumanari de dimensiuni diferite.

Umple un bol transparent cu globuri de aceeasi culoare. Totodata, poti umple bolul cu conuri de brad si cateva crengute, iar rezultatul va fi deosebit. Conurile le poti vopsi cu ajutorul unui spray si le poti folosi atat la decorarea bradului, cat si a veselei, amplasand pe fiecare farfurie un con de brad, un glob si cateva bete de scortisoara.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Foloseste crengute de maces sau de arbust cu fructe de padure si alatura-le cateva margele sau decoratiuni aurii ori argintii, pentru a scoate in evidenta aranjamentul. Un alt aranjament il poti obtine legand cateva bete de scortisoara si crengute de brad cu o panglica rosie. Pe un platou, asaza cateva lumanari albe sau crem si pune-le in valoare, alaturandu-le conuri de brad, anason, scortisoara, cuisoare, nuci.



Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri