Mirosul persistent de mancare poate fi inlaturat cu ajutorul unor ingrediente precum lamaia sau otetul. Galeata de gunoi, o sursa constanta de mirosuri mai putin agreabile, poate fi spalata cu o solutie formata din doua linguri de bicarbonat si o cana de otet fierbinte, proces urmat de clatirea acesteia.

4. Mirosul persistent de mancare poate fi inlaturat cu ajutorul unor ingrediente precum lamaia sau otetul. Frigiderul tinde adesea sa capete mirosuri neplacute, pe care le poti elimina lasand in interiorul acestuia timp de cateva ore un burete inmuiat in suc de lamaie sau spalandu-l cu un amestec format din apa calda si otet. Totodata, atat otetul, cat si lamaile pot fi folosite si pentru a scapa de mirosul de mancare al vaselor.

5. De asemenea, galeata de gunoi, o sursa constanta de mirosuri mai putin agreabile, poate fi spalata cu o solutie formata din doua linguri de bicarbonat si o cana de otet fierbinte, proces urmat de clatirea acesteia.

6. Mirosul de tutun si fumul de tigara pot deveni o problema serioasa, daca in locuinta ta se fumeaza in mod constant. Scrumierele pot scapa de mirosul lasat de tigari daca le speli cu apa si bicarbonat de sodiu, substanta pe care o poti folosi si pentru a scapa de mirosul masinii de spalat vase, daca o adaugi in recipientul pentru detergent. O alta metoda de a indeparta mirosul de tutun consta in amplasarea in colturile incaperii a unor prosoape inmuiate in apa rece si stoarse, peste care poti presara cateva frunze uscate de menta sau levantica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Principiile de bază ale mașinii CNC Caria dentară – ce este și cum se tratează

7. In cazul in care ai un animal de companie, mirosul acestuia se va impregna in intreaga locuinta, articole precum covoarele sau canapeaua fiind cele mai des afectate obiecte. In acest caz, cel mai indicat este sa achizitionezi produse de curatare, ce nu contin amoniac, sau poti realiza acasa propria solutie, compus din amestecul unei parti de otet cu doua de apa. De asemenea, este recomandabil ca fotoliile, canapeaua si covoarele sa fie curatate la abur in mod constant.

Luand in considerare timpul petrecut in interiorul locuintei noastre, modul in care aceasta miroase are un impact asupra noastra mult mai puternic decat il are felul in care este decorata, asadar este necesar sa ai mereu in vedere pastrarea unui parfum fresh.

Foto via Ooh Food

Sursa: Condo.ro. suplimentul de casa si gradina by Kudika.ro

Citeste si alte articole pe Condo.ro. Noi iti recomandam:

7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile

5 sfaturi pentru alegerea covorului din living

Shopping: modele de bucatarii

Must have: cutii de depozitare


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri