Stilul glamour este indicat celor care se asociaza cu un trai luxos, carora le place sa fie remarcati, este un stil care presupune curaj, nonconformism, dar, mai ales, extravaganta. Stilul baroc reprezinta sursa de inspiratie a celui glamour, influentele sale resimtindu-se atat la nivelul mobilierului, cat si al decoratiunilor.

De cele mai multe ori, simtim nevoia de a ne reamenaja locuinta atat pentru a se potrivi personalitatii si stilului de viata cu care ne-am obisnuit, pentru a avea un camin confortabil, cat si pentru a-l scoate din anonimat si a ne impresiona oaspetii. In acest ultim caz, un stil decorativ potrivit este cel glamour.

Stilul glamour este indicat celor care se asociaza cu un trai luxos, carora le place sa fie remarcati, este un stil care presupune curaj, nonconformism, dar, mai ales, extravaganta. Aceasta tendinta si-a pus amprenta nu numai asupra designului interiori, ci a mai multor arte vizuale si atrage prin materialele, formele si culorile utilizate. Dupa cum ii spune si numele, se evidentiaza prin stralucire, iar piatra de temelie este opulenta, care a devenit un laitmotiv in amenajarile glamour.

Unul dintre avantajele miscarii glamour este faptul ca poate fi adaptat oricarui tip de stil decorativ. Fie ca iti plac amenajarile clasice, baroce, moderne, fie cele contemporane sau minimaliste, stilul glamour va fuziona perfect cu decorul tau preferat, respectand, insa, detaliile care l-au consacrat. Astfel, opteaza pentru un mobilier specific stilului tau preferat, dar din materiale atipice, cu finisaje lucioase. Alege piese de mobilier cu imprimeuri si decoratiuni bogate, cu insertii metalice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Stilul baroc reprezinta sursa de inspiratie a celui glamour, influentele sale resimtindu-se atat la nivelul mobilierului, cat si al decoratiunilor. Opteaza pentru o bancheta cu motive florale supradimensionate, o canapea si fotolii cu brate contorsionate si masuta de cafea in culori indraznete. Un fotoliu baroc, dar cu un imprimeu contemporan, va scoate din anonimat incaperea.

In ceea ce priveste materialele, la fel ca celelalte articole, si acestea fac trimitere la somptuozitate. Fie ca sunt din matase, satin sau catifea, acestea trebuie sa se evidentieze prin pattern sau culori extravagante. Peretii ii poti picta in culori curajoase sau poti opta pentru un tapet sofisticat. De asemenea, decoreaza-i cu oglinzi sau tablouri cu rame argintii ori aurii. Intr-o incapere glamour, culorile vedeta, auriul si argintiul, sunt asociate cu nuante stridente de fucsia, mov, rosu sau cu negru si alb.

Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri