Baile se caracterizeaza, in general, prin suprafete mai restranse si, de cele mai multe ori, nu dispun lumina naturala, ca atare, iluminatul devine si mai important. Iluminatul bailor trebuie sa fie mult mai intens ca in restul locuintei noastre, in raport cu necesitatile incaperii. Lumina uniforma poate fi redata prin intermediul diverselor corpuri, alese in functie de dimensiunea baii.

De asemenea, lumina poate fi reflectata cu ajutorul oglinzilor, pozitionate in asa fel incat sa accentueze anumite zone. Pentru o atmosfera mai discreta, in cazul in care dispunem de o baie mare, putem amplasa si o lampa de podea. Aceasta poate oferi o atmosfera intima si, folosita ca si sursa suplimentara, poate oferi un iluminat mai puternic.

In linii mari, atunci cand va amenajati baia, nu trebuie sa ignorati partea care tine de iluminat. Producatorii din zilele noastre ofera o varietate larga de produse inovatoare si pe placul fiecaruia si in niciun caz nu trebuie sa le acordati mai putina atentie decat celorlalte elemente din cadrul baii, fie ele structurale sau decorative.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri