Corpurile de iluminat urmeaza a fi alese in functie de stilul abordat, cat si de dimensiunea bucatariei. Trebuie avuta in vedere marimea chiuvetei, daca va fi prevazuta cu una sau doua cuve, cat si amplasarea acesteia si a masinii de spalat. Chiuveta trebuie asezata la indemana si la o distanta de minimum un metru de aragaz.

In zilele noastre, bucataria reprezinta mai mult decat simplul loc in care gatim, aceasta a devenit, pentru multi dintre noi, locul in care ne petrecem cel mai mult timp si in care se reuneste intreaga familie. Fiind un loc sacru, in care miresmele se impletesc, aceasta poate influenta modul in care gatim, ca atare este foarte important cum este accesorizata. Pentru a va putea bucura de timpul petrecut in bucatarie si ca toate procesele desfasurate sa aiba loc in buna lor ordine, exista cativa pasi de care trebuie sa tineti cont in momentul in care o amenajati.

Inca de la inceput, va trebui sa va ganditi de cate aparate electrocasnice veti avea nevoie, pentru a putea pune la punct detaliile legate de compartimentarea spatiilor. Mai mult, este recomandabil sa intocmiti o lista cu acestea, pentru a sti cate prize va sunt necesare, lipsa acestora fiind o problema destul de des intalnita. Aparatele intalnite intr-un astfel de loc sunt: plita si cuptorul sau aragazul, dupa caz, hota, cuptorul cu microunde, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigiderul, filtrul de cafea, diverse aparate electrocasnice, care nu sunt utilizate zilnic, pentru care mai aveti nevoie de 1-2 prize, centrala termica, dupa caz, si televizorul sau radioul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor
De asemenea, un aspect insemnat il constituie iluminatul. Bucataria va trebui sa fie corect luminata, zona de lucru, cat si cea de luat masa fiind extrem de importante. Corpurile de iluminat urmeaza a fi alese in functie de stilul abordat, cat si de dimensiunea bucatariei.

Odata rezolvata problema instalatiilor electrice, va trebui sa va ganditi unde veti pozitiona chiuveta. Instalatia sanitara este foarte importanta, intrucat modificarea locului acesteia presupune costuri si timp suplimentare. Trebuie avuta in vedere marimea chiuvetei, daca va fi prevazuta cu una sau doua cuve, cat si amplasarea acesteia si a masinii de spalat. Chiuveta trebuie asezata la indemana si la o distanta de minimum un metru de aragaz.

Un alt aspect de care trebuie sa tineti cont inca de la inceputul lucrarilor de amenajare este alegerea si pozitionarea hotei. In general, se opteaza pentru o hota cu aerisire, asadar, care va fi racordata la exterior, aerul aspirat urmand a fi evacuat. Hotarandu-va unde veti amplasa plita, veti sti si unde va fi pozitionata hota, ca atare, nu veti fi nevoiti sa faceti aerisirea dupa ce ati terminat finisajele. In prezent, producatorii au pus pe piata hote ce nu necesita aerisire, acestea functionand pe principiul recircularii aerului.

Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri