Avand calitati antidepresive, purificatoare, care reduc tensiunea, se recomanda folosirea turcoazului in dormitor, ajutand la un somn linistit. Daca doriti ca peretii din dormitor sa fie turcoaz, aveti grija ca nuanta aleasa sa fie odihnitoare. Puteti alege o cuvertura sau o lenjerie de pat si draperii turcoaz.

Fiecare dintre noi isi doreste o locuinta in pas cu tendintele din design-ul interior, care sa fie de calitate si, mai ales, corect amenajata, din punctul de vedere al compunerii paletei cromatice, al alaturarii texturilor si al modului de aranjare a pieselor de mobilier. Rolul pe care il au culorile in amenajarile interioare este important, intrucat acestea dezvaluie personalitatea unui individ. Revenirea turcoazului si desemnarea sa drept culoarea anului 2010 aduc design-ul interior la un nivel nou, indraznet, care lasa loc mai multor stiluri de amenajare.

Turcoazul este una dintre cele mai rafinate culori si este, in general, utilizata in amenajarile interioare. Indiferent de cantitatea utilizata, acesta se impune in colectiile de moda si design de anul acesta, aducand o nota de eleganta si, in acelasi timp, de extravaganta. Piatra turcoaz era apreciata de egipteni ca fiind “piatra vietii”, iar in Orient “piatra fericirii”. Se considera ca aceasta simbolizeaza protectia si puterea, aparand de accidente, energii negative si boli, insa se recomanda purtarea sa mai ales in timpul calatoriilor.

Totodata, aceasta piatra extraordinara este propice inceperii noilor proiecte, mentinerii relatiilor, dar si rezolvarii impasurilor. Simbolizeaza norocul si prosperitatea, tocmai din acest motiv se recomanda decorarea birourilor cu turcoaz si cu accesorii in culoarea sa. Pentru a pastra o linie sobra, optati pentru un tablou, scrumiera sau suporturi pentru pixuri si foi in nuante de turcoaz. O tava cu cani sau pahare in aceasta culoare poate fi o alternativa, din moment ce turcoazul amplifica eficacitatea, creativitatea si comunicativitatea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Fiind compus din amestecul dintre verde si albastru, puteti gasi nuanta care vi se potriveste si sa o adaptati locuintei dumneavoastra. O locuinta amenajata in aceasta culoare surprinde o atmosfera relaxanta, echilibrata, dar cu un aer sofisticat. Avand calitati antidepresive, purificatoare, care reduc tensiunea, se recomanda folosirea sa in dormitor, ajutand la un somn linistit. Daca doriti ca peretii din dormitor sa fie turcoaz, aveti grija ca nuanta aleasa sa fie odihnitoare si sa nu exagerati cu obiectele decorative. De asemenea, puteti alege o cuvertura sau o lenjerie de pat si draperii turcoaz.

Aceasta culoare face trimitere la amenajarile marocane, spaniole si la hotelurile luxoase din Saint Tropez sau Caraibe, aducand in prim plan culorile marine si ale cerului. Pentru a obtine un astfel de decor, alaturati-i culori din natura, precum verde, purpuriu, auriu, oranj sau maro. Alegeti canapele joase, bogate in perne decorative cat mai colorate, ornate cu paiete si strasuri, realizate din materiale luxoase. Masutele joase, din lemn masiv cu aspect antichizat, vor fi decorate cu platouri, sticle sau ceainice turcoaz.

Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri