Lamaile va vor ajuta si la curatarea tevilor si obiectelor din cupru si la scaparea de mirosurile neplacute din scurgeri. Vasul de toaleta este cel mai important obiect sanitar, drept urmare, trebuie sa fie si cel mai curat. Turnati in acesta solutie speciala de curatat toalete si lasati-o sa actioneze pentru 20 de minute.

Baia este o incapere extrem de importanta, datorita functiunilor sale precise. Intrucat destinatiile sale sunt strict legate de igiena, este imperioasa pastrarea unei curatenii constante. Desi, in general, dimensiunile unei bai sunt destul de reduse, lucru care, de multe ori, duce la amanarea procesului de curatenie, tocmai pentru ca avem impresia ca va dura putin, aceasta incapere trebuie sa fie in permanenta curata.

In primul rand, in momentul in care va apucati de curatenie, asezati toate hainele murdare intr-un cos de rufe, incercand sa mentineti ordine, iar ambalajele si recipientele goale de la diverse produse de ingrijire corporala trebuie aruncate la gunoi, pentru a pastra baia cat mai aerisita. Obiectele care atrag atentia atunci cand pasim intr-o baie sunt bateriile, petele de apa si calcarul depus fiind cele care se evidentiaza intr-un mod mai putin placut. Pentru a evita acest lucru, se recomanda stergerea lor de apa dupa fiecare utilizare, fapt ce nu sta la indemana oricui.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Trebuie retinut ca pentru a scapa de aceste urme, nu trebuie sa apelati la metode agresive, precum frecarea cu agenti chimici concentrati sau cu buretele de sarma, care duce la aparitia zgarieturilor. Acestea se vor curata cu ajutorul unui burete si a solutiilor speciale sau apeland la metode traditionale, preparate chiar de dumneavoastra, folosind produse naturale, dupa care se vor spala cu apa si sterge cu o laveta uscata sau un servetel.

O solutie universala de curatat se obtine amestecand jumatate de cana de sapun pur, suc de lamaie si 4 litri de apa fierbinte. De asemenea, puteti aplica in zonele patate niste suc de lamaie pentru cateva minute, dupa care frecati usor cu bicarbonat de sodiu. Lamaile va vor ajuta si la curatarea tevilor si obiectelor din cupru si la scaparea de mirosurile neplacute din scurgeri, turnand in acestea apa fierbinte cu suc si coji de lamaie.

7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Vasul de toaleta este cel mai important obiect sanitar, drept urmare, trebuie sa fie si cel mai curat. Turnati in acesta solutie speciala de curatat toalete si lasati-o sa actioneze pentru 20 de minute. Exteriorul acestuia si capacul vor fi sterse cu servetele dezinfectante sau cu alcool.

Oglinda se sterge, de preferat, dupa fiecare dus, pentru a evita aparitia petelor. In caz contrar, o puteti curata cu o solutie pentru geamuri, cu ajutorul unui ziar sau al hartiei de filtru, intrucat acestea nu lasa scame si absorb excesul de lichide. O alternativa consta in amestecul otetului, cu bicarbonat de sodiu si suc de lamaie, pulverizand solutia pe oglinda. Petele de grasime pot fi inlaturate cu apa si detergent de vase sau sapun lichid. Chiuveta, etajera si cada trebuie si ele ingrijite, folosind un detergent special si clatindu-le cu apa fierbinte. Faianta se va curata cu o solutie detartranta, dupa care, pentru a straluci, puteti sa reluati procesul, folosind, insa, solutie pentru geamuri. Un ultim pas in acest proces este sa maturati si sa spalati pardoseala.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Ghid pentru alegerea mobilierului interior Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Baia este oglinda celui care o detine, iar pastrarea acesteia curata nu numai ca ne ajuta sa ducem o viata sanatoasa, ci si sa ne desfasuram activitatile zilnice in conditii prielnice.

Un articol de Ana Marin


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri