Se observa o preferinta pentru simplitate si pentru amenajarile traditionale, create in jurul familiei si preferinta pentru crearea unui decor intim, linistitor si personalizat, care resimte influentele etnice. Accesoriile si obiectele de mobilier sunt simple si accentueaza conceptul de natural, fiind realizate din lemn, piele, metal, ceramica si textile tricotate, plasticul, vedeta anului trecut, fiind inlaturat.

Piesele de mobilier, adevarate opere de arta, se remarca in acest an prin simplitate si proeminenta catorva margini, caracteristici intalnite la stilul minimalist, insa, la cealalta extrema, se afla cele inedite, cu forme geometrice neregulate, armonios imbinate. Corpurile vechi sunt reconditionate si pictate, iar pernutele decorative sunt nelipsite.

Nu in ultimul rand, in ceea ce priveste paleta cromatica, pe langa turcoaz, verde si galben, se poarta purpuriul, griul si culorile pamantii, insa, partizanii minimalismului isi pot amenaja locuinta in tonuri de alb, negru si gri.

In momentul in care va amenajati locuinta, trebuie retinut faptul ca pentru ca aceasta sa denote bun gust, eleganta si sa fie impozanta, nu trebuie sa intruneasca toate regulile tendintelor anului respectiv, ci trebuie sa va reflecte propria personalitate, dar si calitatea obiectelor de mobilier.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Un articol de Ana Marin


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri