O incapere curata va poate influenta foarte mult starea psihologica, contribuind la linistea dumneavoastra interioara. Si in arta Feng Shui se pune foarte mult accent pe acest aspect. Conform principiilor acestuia, caminul trebuie sa fie mereu curat si aerisit, intrucat aglomerarea obiectelor, praful si dezordinea reduc fluxul energiei Chi.

In ceea ce priveste creionul colorat, in cazul in care nu poate fi inlaturat cu o laveta umeda, puteti utiliza ulei de bebelus, dupa care veti sterge cu detergent dizolvat in apa calduta. Ceara intarita se incalzeste cu ajutorul unui uscator de par si va fi inlaturata cu un servetel de hartie; pata ramasa urmeaza a fi indepartata cu pasta de dinti, lasata sa actioneze pentru cateva momente, dupa care va fi stearsa cu o laveta. Cat despre petele de nicotina, le puteti curata cu un burete inmuiat in apa cu amoniac.

Tapetul, vedeta ultimilor ani, are o rezistenta indelungata, se aplica rapid si este usor de intretinut. Curatarea celui de vinil nu implica mult efort, putand fi curatat cu apa si detergent.

Tapetul, indiferent de materialul din care este realizat, nu va fi curatat cu inalbitori. Acesta poate fi spalat cu un burete inmuiat in solutii speciale pentru curatarea tapetului sau cu apa si bicarbonat de sodiu. Fasiile vor fi curatate de jos in sus si sterse cu o carpa moale si uscata.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Indiferent de metoda pe care ati optat sa o abordati pentru finisarea peretilor, va trebui sa acordati mai multa atentie acestora, din moment ce, in ambientul oricarei incaperi, exista anumite instabilitati energetice generate de nu numai de compozitia necorespunzatoare a spatiului sau de cantitatea de lumina, ci si de cat de curata si ordonata este aceasta.

In imagini: Foto 1 si 2: Wall candy arts

Foto 3: Absinthe and orange

Un articol de Ana Marin

Sursa: condo.ro. Te-ar putea interesa si urmatoarele articole de pe condo.ro:

Primul hotel urban ecologic

20 de modele de comode si noptiere

Galerie foto: Ultimele tendinte in decorarea peretilor

Castiga un telefon Samsung Diva. Click aici pentru detalii!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri