De unde trebuie sa pornim redecorarea intr-o locuinta modesta? In primul rand trebuie sa facem o lista clara cu tot ceea ce nu ne mai trebuie din casa. Sa fim sinceri, in orice locuinta exista corpuri de mobilier care ascund accesorii si haine pe care oricum nu le mai purtam si nu le mai folosim.

Atunci cand locuiesti intr-un apartament/garsoniera cu dimensiuni modeste, ai senzatia ca nimic nu se asorteaza, ca totul este inghesuit si ca nu ai aer. Indiferent de ce sentimente avem, trebuie sa ne luam inima in dinti si sa trecem la treaba, sa cautam solutii, sa ne schimbam chiar si modul de viata daca este nevoie. Nu putem trai doar cu speranta ca vom reusi sa ne cumparam o casa sau un apartament mai mare! Trebuie sa facem ceva, in primul rand, cu locuinta actuala - adica sa o renovam si sa o redecoram.

De unde trebuie sa pornim redecorarea intr-o locuinta modesta? In primul rand trebuie sa facem o lista clara cu tot ceea ce nu ne mai trebuie din casa. Sa fim sinceri, in orice locuinta exista corpuri de mobilier care ascund accesorii si haine pe care oricum nu le mai purtam si nu le mai folosim. Sau bibelouri de portelan, covoare imense, servicii, vesela, reviste, ziare, cutiute si multe alte lucruri inghesuite prin diverse corpuri masive si inestetice. Primul lucru pe care trebuie sa il facem este curatenia generala, adica sa donam tot ceea ce nu mai folosim. Trebuie sa recunoastem ca nu putem schimba nimic in casa, nu putem oferi lumina si spatiu incaperilor, daca nu renuntam chiar la nimic din ceea ce avem. Trebuie sa oprim doar ceea ce folosim si, din putinul de care beneficiem, putem face astfel si acte de caritate.

Orice apartament de bloc si orice garsoniera are o debara. Acest spatiu este plin cu ... diverse: borcane, genti de voiaj, sticle goale etc. Putem renova aceasta mica incapere, realizand rafturi pe toata inaltimea, si o putem folosi ca un dulap imens pentru haine si pentru incaltaminte. Oricum de borcanele goale si de "diverse" nu avem nevoie urgenta de zece ori pe saptamana. Valorificand aceasta zona vom scapa de cel putin o piesa de mobilier imensa din casa. Putem inchide "micul dressing" cu o usa culisanta deoarece aceasta ocupa spatiu mult mai mic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Intr-o bucatarie mica oricum nu putem manca toti odata si nici nu petrecem foarte mult timp in ea. O idee ar fi aceea de a realiza aceasta incepere semi-deschisa: adica fara usa, eventual cu un perete din caramida de sticla. Sunt sigura ca, un designer bun o sa va ajute sa realizati la comanda piesele ideale pentru spatiul in cauza. Rafturile suspendate sunt foarte utile, asemenea si corpurile inalte, pozitionate in colturi, cu rafturi pe toata inaltimea. Sau polite pentru accesoriile culinare pe care le folositi foarte des. Stiu, toata casa va fi plina cu miros de mancare. Sa nu exageram totusi, trebuie sa facem si compromisuri. In plus, o hota performanta face minuni.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri