Vopselele simple, în combinație cu cele decorative, tapetul sau placările speciale din plută și lemn sunt unele dintre cele mai folosite metode de amenajare a locuinței de către români.

Potrivit specialiștilor Hornbach, un proiect de vopsire sau tapetare poate fi realizat chiar și în regim propriu, nu doar cu un meșter, însă cel mai important aspect este ca toate instrucțiunile de aplicare a produselor să fie citite și urmate cu atenție.

În ceea ce privește varietatea alegerilor pentru vopsele în magazinele Hornbach, prin intermediul serviciului de mixare a culorilor pot fi create peste un milion de nuanțe pentru peste 35 de produse. De asemenea, în rețeaua companiei sunt disponibile peste 150 de modele de tapet.

Placări deosebite pentru pereți – lemn, ardezie, piatră naturală

„Pe lângă decorarea pereților cu vopsea și tapet, soluții de altfel clasice, românii se inspiră tot mai mult  din proiecte și recomandări internaționale. Tocmai din acest motiv, placările cu lemn, piatră naturală, plăci de ardezie sau mozaic sunt tot mai des alese de către clienți“, spune Mugurel-Horia Rusu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat
Foto: By Photographee.eu /Shutterstock

Placările cu lemn pe pereți și/sau pe tavan creează o atmosferă specială și confortabilă în locuință. Lambriurile și variantele clasice de plăci murale nu au doar un aspect plăcut, ci și avantaje practice: maschează cablurile, pereții interiori subțiri sunt fonoizolați, iar pe pereții exteriori poate fi integrat un strat termoizolant suplimentar.

Plăcile de ardezie sunt adecvate în egală măsură ca placare pentru pereți și ca acoperire de pardoseală – atât în interior, cât și în exterior. Piatra naturală veritabilă nu are modele artificiale, este extrem de ușoară, subțire, flexibilă și foarte rezistentă. De asemenea, când vine vorba de covoarele din piatră, acestea se montează ușor și sunt foarte rezistente.

A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023 Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani

„Dacă vorbim de placări deosebite, în magazinele noastre pot fi găsite și alte variante precum tencuială de interior decorativă sau elemente decorative din polistiren, care se pot colora ușor cu vopsea lavabilă, plăci murale din cuarț și granit,  piatră porțelanată și multe altele“, a încheiat reprezentantul companiei.

Foto fr si main: By Ds design studio /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri