Chiar dacă locuiești la curte, e posibil să faci parte din categoria acelor români care au stat două luni în izolare, fără a profita prea mult de acest lucru. Deși ipoteza poate părea deplasată la o primă vedere, perspectiva poate fi pe deplin explicată.

În primul rând, vremea în lunile martie și aprilie nu a fost una prietenoasă. Temperaturile relativ scăzute, „soarele cu dinți”, ploile: toate astea nu au marcat începutul unei primăveri în care să vrei să stai prea mult timp în curte. În al doilea rând, s-ar putea să faci parte din acea categorie de angajați pentru care munca de acasă a părut chiar mai dificilă decât cea obișnuită. De ce? Cel mai probabil nu ți-a fost ușor să gestionezi notificări „venite” din zece grupuri diferite, să ții minte toate parolele de acces pe platforme online, să participi la conferințe virtuale și meetinguri  în timp ce copilul tău de patru ani te chema să construiți un castel din piese lego sau să-i pui pe tabletă cântecelul cu „Elefantul Cici”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Editura Publisol lansează volumul II din seria „Carol al II-lea - Între datorie și pasiune. Însemnări zilnice (1904-1951)” Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii

Așa că după ieșirea din starea de urgență, revenirea lucrurilor la un oarecare firesc, nici nu e de mirare că vrei să te reorganizezi, să te bucuri de acest început de iunie frumos și să petreci mai mult timp în natură. Și nu de una singură sau alături de soț și copil, ci de gașca întreagă de prieteni. Nu ai nevoie de nicio baghetă magică, ci poate doar de câteva sfaturi care te pot inspira.

Reamenajarea spațiului verde

Când spunem reamenajarea spațiului verde nu ne referim doar la gazonul tăiat lași la gardul viu care arată. Ai în vedere că un astfel de spațiu îl poți folosi și pentru un party cu prietenii, dar și ca să poți sta pe un șezlong, la plajă.

Dacă vrei să-ți chemi prietenele la tine acasă, trebuie să te asiguri că veți avea posibilitate să stați în curte și dacă este foarte cald sau dacă plouă torențial. Ai nevoie de un spațiu multifuncțional, pe care să-l folosești în diverse ocazii. Dacă vrei să poți întinde o masă pentru toată lumea, cu pizza și limonadă și să ai câteva șezlonguri așezate strategic, ai nevoie de un pavilion de gradina, mai ales că are multiple utilități.

Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma Ghid pentru alegerea mobilierului interior Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști!

Imaginează-ți cum ar fi să îl decorezi cu becuri colorate și frunze de iederă și să dai o petrecere nocturnă? Ringul de dans s-ar putea extinde și în restul curții, iar cocktailurile cu gheață și aperitivele să fie așezate strategic sub pavilion.

Iar dacă într-o seară ai chef să vezi un film în aer liber cu cei dragi, nu ai nevoie decât de o plasmă și de câteva cabluri, o canapea retractabilă, iar Breakfast at Tiffany's poate rula în voie. Peste zi, s-ar putea transforma chiar în sală de lectură în aer liber, căci tot ce ai avea nevoie ar fi o masă și câteva scaune, fie și din lemn, pentru o notă rustică.

Reconectarea la natură

Dacă ești nostalgică după vacanțele de vară de la  bunici și încerci să te reconectezi cât mai mult la natură, un hamac legat între doi pomi ar putea fi ca o oază de relaxare. Aici ai putea citi ultimul roman al Irinei Binder, la umbra vreunui cireș, ai putea sintetiza vitamina D stând la soare sau ai putea să meditezi. Dacă îți place să marchezi unele momente frumoase, poți planta pomi în curte, fără a aștepta să vină ziua ta sau familia să se mărească neapărat.

„Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ?

Plăcerea de a înota

Nu știi ce pierzi dacă nu ai o piscină în curte. E drept, una „adevărată” presupune o investiție serioasă, dar există și alternative mult mai ieftine. O soluție ar o piscină gonflabilă, de mari dimensiuni. Dacă ai și copii, vă veți distra împreună, veți profita de bălăceală și jocuri cu apa. Indiferent cât de iubitori de apă sunt cei mici, nu îi lăsa niciodată supravegheați. Cel mai indicat e să te implici și tu în activitățile lor acvatice, fie că e vorba de înot cu ajutorul aripioarelor, un joc de polo improvizat sau o relaxare pe delfini umpluți cu aer.

Dacă vreți să îți începi vară în forță și să te bucuri de fiecare moment, să petreci mai mult timp în natură înconjurată de oamenii dragi, nu mai amâna și ia-ți tot ceea ce ai nevoie pentru decor și recuzită.

Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită

Sursă foto: by Andre Furtado from Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri