Fiecare dintre noi, chiar daca ne dam seama sau nu, avem culori preferate si culori pe care le respingem sub pretextul ca nu ne reprezinta. Aceste preferinte stau la baza garderobei noastre, a propriei masini si chiar a stilului nostru de viata.

Culorile- mai multa viata in casa ta

Fiecare dintre noi, chiar daca ne dam seama sau nu, avem culori preferate si culori pe care le respingem sub pretextul ca nu ne reprezinta. Aceste preferinte stau la baza garderobei noastre, a propriei masini si chiar a stilului nostru de viata.

Daca modul de viata este strans legat de culori in particular, atunci acest lucru este valabil si in privinta amenajarilor interioare. Cu alte cuvinte, orice locuinta divulga personalitatea gazdelor sale.

In privinta alegerii nuantelor de culori nimic nu va este interzis. Avand in vedere ca zugravirea unui interior este etapa cea mai ieftina a unei amenajari va puteti juca in voie cu nuantele.

Inainte de a va apuca de redecorare trebuie sa tineti cont ca zugraveala peretilor nu o schimbati doar pentru o luna ci pentru mai mult timp, si mai mult aceasta da tonul viitoarelor amenajari (piese de mobilier, pardoseala, draperii etc). Asa ca, daca nu sunteti siguri ce nuante sa alegeti puteti face o lista cu preferintele dumneavoastra si ale familiei, apoi le distribuiti pe camere, in functie de optiunile fiecarui membru. Cu siguranta veti avea succes!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Dacă iubiți culorile, atunci acest trend este pentru voi: În primăvara 2023 se poartă pantofii în nuanțe surprinzătoare ! 16 idei superbe de machiaj festiv pentru Paște, petreceri și ocaziile speciale din viața ta

Culori deschise


In general, persoanele care beneficiaza de locuinte cu incaperi modeste tind sa zugraveasca peretii in alb. Intr-adevar, albul ofera o imagine mai aerisita si mai generoasa insa, in niciun caz, nu va crea imaginea unui camin calduros ci confortabil, ci mai degraba a unei clinici medicale. In schimbul albului puteti apela la diverse nuante de bej. Cu siguranta aceasta culoare s-ar asorta de minune cu piese de mobilier din lemn de brad sau stejar si cu parchet din lemn natural. Chiar daca incaperile sunt mai mici puteti accentua anumite zone cu nuante diferite, ba chiar cativa pereti zugraviti altfel iti ofera un aspect modern si o stare de spirit optimista. In plus, nuantele deschise ale unei zugraveli pun in valoare obiectele decorative si stimuleaza imaginatia. Intr-o incapere zugravita in bej aveti o multime de posibilitati pentru alegerea draperiilor, a cuverturilor si pernelor sau a covoarelor (de la portocaliu pana la rosu-visiniu).

Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Nuantele deschise se potrivesc de minune in orice camera: living, dormitor, bucatarie, baie, holuri etc. Acestea reprezinta de obicei persoane pline de viata, creative si optimiste.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri